Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 01:42

Καμμένος: Kαμία περικοπή στους μισθούς των στελεχών των ΕΔ παρά τη ... συνθηκολόγηση!

Ο Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο για συνθηκολόγηση της κυβέρνησης, παραδεχόμενος πως τα σκληρά μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση θα δοκιμάσουν για μία ακόμα φορά τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της. Ο Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο για συνθηκολόγηση της κυβέρνησης, παραδεχόμενος πως τα σκληρά μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση θα δοκιμάσουν για μία ακόμα φορά τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της.

Στην δέσμευση ότι οι περικοπές στον προϋπολογισμό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα "αγγίξουν" τους μισθούς των στελεχών, προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια, με φόντο τα σκληρά μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο με τους δανειστές.

Ο Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο για συνθηκολόγηση της κυβέρνησης, παραδεχόμενος πως τα σκληρά μέτρα που θα ληφθούν θα δοκιμάσουν για μία ακόμα φορά τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να υπάρχουν σε σχέση με το χρέος στη νέα συμφωνία με τους δανειστές, οι οποίες  - όπως είπε - είναι προαπαιτούμενο για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΡοζ οι ... κόκκινες γραμμές - Ο Καμμένος ψηφίζει τις περικοπές στην Άμυνα!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 01:52