Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 21:15

Καμμένος: Λέμε «όχι» στην συμφωνία - Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε ο ΥΕΘΑ (BINTEO)

Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε την συμφωνία «πραξικόπημα» και υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε από την Γερμανία, την Ολλανδία και τις βαλτικές χώρες καθώς του είπαν ότι θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και θα υπάρξει ολικό κούρεμα καταθέσεων». Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε την συμφωνία «πραξικόπημα» και υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε από την Γερμανία, την Ολλανδία και τις βαλτικές χώρες καθώς του είπαν ότι θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και θα υπάρξει ολικό κούρεμα καταθέσεων».

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και της αποχώρησής του από την κυβέρνηση άφησε ο Πάνος Καμμένος που αποχώρησε από την κυβερνητική σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου. «Τον λόγο έχει πλέον η Βουλή» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε την συμφωνία «πραξικόπημα» και υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε από την Γερμανία, την Ολλανδία και τις βαλτικές χώρες καθώς του είπαν ότι θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και θα υπάρξει ολικό κούρεμα καταθέσεων».

Παράλληλα σημείωσε ότι «οι ΑΝ.ΕΛ δεν πρόκειται να συμφωνήσουν με αυτή την συμφωνία» ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο να συμμετέχει το κόμμα του σε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. «Δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος σε μια τέτοια κυβέρνηση και να συμμετέχουμε με τα κόμματα εκείνα που ενώ οι πρωθυπουργός διαπραγματεύονταν σκληρά οι αρχηγοί τους τα έδιναν όλα προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ ενώ η συμφωνία δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαμε αποφασίσει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών» είπε ο Πάνος Καμμένος εξαπολύοντας «βολές» εναντίον του Β. Μεϊμαράκη και του Στ. Θεοδωράκη.

Το πρωί θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. - ΠΗΓΗ


Real.gr ΚΑΜΜΕΝΟΣ από realmedialive

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 21:51