Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 10:56

Σαουδαραβικά Eurofighter Typhoons στο Ηράκλειο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα δύο μαχητικά με s/n ZK602 και ZK603 είχαν απογειωθεί από την Μ. Βρετανία και με ενδιάμεσο σταθμό την Μπολόνια της Ιταλίας προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Τα δύο μαχητικά με s/n ZK602 και ZK603 είχαν απογειωθεί από την Μ. Βρετανία και με ενδιάμεσο σταθμό την Μπολόνια της Ιταλίας προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Τα αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας είναι ... γνώριμοι επισκέπτες της Κρήτης, την οποία χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο σταθμό κατά τη διάρκεια των αεροπορικών δραστηριοτήτων τους.

2 saudi

Ειδικότερα οι παραδόσεις των νέων σαουδαραβικών Eurofighter Typhoons είναι κανόνας να χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο σταθμό ανεφοδιασμού το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου. Αυτό έγινε και χθες, όταν δύο αεροσκάφη της Royal Saudi Air Force προσγειώθηκαν στον διεθνή αερολιμένα.

3 saudi

4 saudi

Τα δύο μαχητικά με s/n ZK602 και ZK603 είχαν απογειωθεί από την Μ. Βρετανία και με ενδιάμεσο σταθμό την Μπολόνια της Ιταλίας προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Σήμερα θα αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό, την αεροπορική τους βάση στη Σαουδική Αραβία.

5 saudi

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter