Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 10:26

Miliprint: Κέρδισε τις εντυπώσεις στο Athens Flying Week!

Από το περίπτερο του Miliprint, το οποίο θα είναι και ο επίσημος προμηθευτής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" της ΠΑ, πέρασαν πολλοί θεατές του Athens Flying Week θαυμάζοντας τις δημιουργίες του Δ. Σταθόπουλου, αλλά και ξένες αποστολές οι οποίες έδειξαν ενδιαφέρον για την προμήθεια αναμνηστικών ειδών από την ελληνική εταιρεία! Από το περίπτερο του Miliprint, το οποίο θα είναι και ο επίσημος προμηθευτής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" της ΠΑ, πέρασαν πολλοί θεατές του Athens Flying Week θαυμάζοντας τις δημιουργίες του Δ. Σταθόπουλου, αλλά και ξένες αποστολές οι οποίες έδειξαν ενδιαφέρον για την προμήθεια αναμνηστικών ειδών από την ελληνική εταιρεία!

Εντυπωσιακή παρουσία στο πρόσφατο Athens Flying Week που διοργανώθηκε στο αεροδρόμιο του Τατοίου, είχε το Miliprint του Δημήτρη Σταθόπουλου! To defenceline.gr είχε μάλιστα παρουσιάσει πρώτο την προσπάθεια της ελληνικής εταιρείας τον περασμένο Μάιο (Δείτε ΕΔΩ)

Οι φίλοι της αεροπορικής ιδέας έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια ανάδειξης και προβολής των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από μπουζάκια με μοναδικά σχέδια και εξαιρετικής ποιότητας υλικά, αλλά και πλήθος άλλων αναμνηστικών ειδών.

2 miliprint afw

3 miliprint afw

Από το περίπτερο του Miliprint, το οποίο θα είναι και ο επίσημος προμηθευτής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" της ΠΑ, πέρασαν πολλοί θεατές του Athens Flying Week θαυμάζοντας τις δημιουργίες του Δ. Σταθόπουλου, αλλά και ξένες αποστολές οι οποίες έδειξαν ενδιαφέρον για την προμήθεια αναμνηστικών ειδών από την ελληνική εταιρεία!

5 miliprint afw

Περίσσότερες πληροφορίες για το Miliprint μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα στο facebook (Δείτε ΕΔΩ)

4 miliprint afw

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 10:58