Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 13:50

Αίτημα του ΚΕΕΔ για παρέλαση των εφέδρων Καταδρομέων στον δήμο Παπάγου - Χολαργού!

Αίτημα για συμμεχή του Σωματείου "Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων" στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Παπάγου - Χολαργού με αφορμή την επέτειο της 28ης ΟΚτωβρίου, απέστειλε στην δημοτική αρχή ο πρόεδρος του ΚΕΕΔ Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης. Αίτημα για συμμεχή του Σωματείου "Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων" στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Παπάγου - Χολαργού με αφορμή την επέτειο της 28ης ΟΚτωβρίου, απέστειλε στην δημοτική αρχή ο πρόεδρος του ΚΕΕΔ Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης.

Αίτημα για συμμεχή του Σωματείου "Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων" στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Παπάγου - Χολαργού με αφορμή την επέτειο της 28ης ΟΚτωβρίου, απέστειλε στην δημοτική αρχή ο πρόεδρος του ΚΕΕΔ Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης.

Το Σωματείο, είχε και πέρισυ ακολουθήσει την προβλεπόμενη οδό προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εφέδρους Καταδρομείς να παρελάσουν, ωστόσο το αίτημα είχε απορριφθεί, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις! (Δείτε ΕΔΩ)

Η επιστολή του προέδρου του ΚΕΕΔ προς τον δήμαρχο της περιοχής για τη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015 αναφέρει τα εξής:

"Σας υποβάλλω αίτημα συμμετοχής του Σωματείου «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)» για συμμετοχή στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015.
Το Σωματείο έχει ήδη λάβει μέρος στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2013 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παπάγου και, κατά γενική ομολογία, απέσπασε τον θαυμασμό και την αγάπη των παρισταμένων για τον παλμό και την με πλήρη φόρτο εμφάνιση, τα οποία ενέπνευσαν το Εθνικό φρόνημα των δημοτών.
Τα μέλη του Σωματείου είναι απόστρατοι Αξιωματικοί/Μόνιμοι Υπαξιωματικοί και έφεδροι Οπλίτες των Ειδικών Δυνάμεων Στρατού Ξηράς (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) και Πολεμικού Ναυτικού (Υποβρύχιοι Καταστροφείς/ΟΥΚ).
Η συγκεκριμένη εκδήλωση προβλέπεται από το Καταστατικό και ειδικά από το Άρθρο 3 (περί σκοπών του Σωματείου), παράγραφος 6: «Η συμμετοχή σε Εθνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις (παρελάσεις, καταθέσεις στεφάνων) με την ευκαιρία επετείων σε πανελλήνιο ή τοπικό επίπεδο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες κατά περίσταση Αρχές.»
Εκτιμάται ότι μέσα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και πιέσεις τις οποίες υφίσταται η Πατρίδα μας, η διατήρηση του εθνικού φρονήματος είναι ο σταθερός πολλαπλασιαστής ισχύος του Έλληνα.
Παρακαλούμε για την έγκριση συμμετοχής.
Σε περίπτωση μη εγκρίσεως, παρακαλούμε να μας καταστεί εγγράφως και εγκαίρως γνωστός ο λόγος, ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες για όλους καταστάσεις της εκδηλώσεως της 28ης Οκτωβρίου 2014 και 25ης Μαρτίου 2015.
Σας αποστέλλονται συνημμένα τα έγγραφα εγκρίσεως και εγγραφής του Ειρηνοδικείου και του Πρωτοδικείου που αφορούν στη λειτουργία του ΚΕΕΔ.
Λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν με το αρμόδιο προσωπικό του Δήμου.

Με σεβασμό,
Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης
Δημότης Παπάγου
Πρόεδρος του ΚΕΕΔ"

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 13:50