Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 11:00

Σε Καλπάκι και Ιωάννινα η Όμάδα Αναβίωσης ΕΣ 1940 για τον εορτασμό του ΟΧΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομάδα, με την πιστή αναπαράσταση της εικόνας των Ελλήνων στρατιωτών, του εξοπλισμού και των τακτικών τους εκείνης της περιόδου, δίνει μια ξεχωριστή νότα στους εορτασμούς του Έπους του '40, που σίγουρα έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Η Ομάδα, με την πιστή αναπαράσταση της εικόνας των Ελλήνων στρατιωτών, του εξοπλισμού και των τακτικών τους εκείνης της περιόδου, δίνει μια ξεχωριστή νότα στους εορτασμούς του Έπους του '40, που σίγουρα έλειπε τα προηγούμενα χρόνια.
Η Ομάδα Αναβίωσης Ελληνικού Στρατού 1940 θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις για την 75η επέτειο του ΟΧΙ στις 27 Οκτωβρίου στο Καλπάκι και στις 28 Οκτωβρίου στην παρέλαση στην πόλη των Ιωαννίνων. Η Ομάδα, με την πιστή αναπαράσταση της εικόνας των Ελλήνων στρατιωτών, του εξοπλισμού και των τακτικών τους εκείνης της περιόδου, δίνει μια ξεχωριστή νότα στους εορτασμούς του Έπους του '40, που σίγουρα έλειπε τα προηγούμενα χρόνια.

Η Ομάδα Αναβίωσης ΕΣ 1940 κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα, με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2014! Πριν από την Ομάδα, ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων μετέφερε εικόνες από μια άλλη εποχή, με τα αναπαλαιωμένα στρατιωτικά τους οχήματα...

Δείτε το βίντεο:

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 19:47