Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 12:41

Στην Ελλάδα ο Διοικητής των Χερσαίων Δυνάμεων της Σερβίας Αντιστράτηγος Μίλοσαβ Σίμοβιτς

Διήμερη επίσκεψη, συναντήσεις και επαφές με την Ελληνική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία. Διήμερη επίσκεψη, συναντήσεις και επαφές με την Ελληνική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Διοικητής των Χερσαίων Δυνάμεων της Σερβίας Αντιστράτηγος Μίλοσαβ Σίμοβιτς, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεθωρακισμένων του ΓΕΣ Υποστράτηγο Δημήτριο Κυριάκο, επισκέφθηκε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, το Κέντρο Εκπαίδευσης και τη Σχολή Τεθωρακισμένων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, άσκηση διέλευσης εμποδίων – κωλυμάτων αρμάτων.

3 servos

Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ υποδέχθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων της Σερβίας, Αντιστράτηγο Μίλοσαβ Σίμοβιτς. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, τα οποία επικεντρώθηκαν στην αναβάθμιση της στρατιωτικής συνεργασίας των Στρατών Ξηράς Ελλάδας και Σερβίας.

1 servos

Τέλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, είχε συνάντηση με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων της Σερβίας, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρέσβη της χώρας του στην Αθήνα Μπράνκο Λαζάρεβιτς. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο χωρών τόσο στον αμυντικό τομέα όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter