Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 10:00

Στην Τανάγρα ο Αβραμόπουλος - Ενημέρωση για τη συνεκπαίδευση της ΠΑ με το Κατάρ

Ο κ. Αβραμόπουλος θα ενημερωθεί από τον Διοικητή της 114 ΠΜ για τη συνεργασία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με την αντίστοιχη του Κατάρ και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη των πληρωμάτων. Ο κ. Αβραμόπουλος θα ενημερωθεί από τον Διοικητή της 114 ΠΜ για τη συνεργασία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με την αντίστοιχη του Κατάρ και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη των πληρωμάτων.

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, την 114 Πτέρυγα Μάχης (114 ΠΜ) στην Τανάγρα, στην οποία εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται κλιμάκιο της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, στο πλαίσιο συνεργασίας των Πολεμικών Αεροποριών των δύο χωρών.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα ενημερωθεί από τον Διοικητή της 114 ΠΜ για τη συνεργασία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με την αντίστοιχη του Κατάρ και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη των πληρωμάτων (τεχνικό και ιπτάμενο προσωπικό).

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύουν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες, στην σεροπορική βάση της Τανάγρας βρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΑ και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, όπου και συναντήθηκαν τόσο με το προσωπικό των δύο Μοιρών (331 και 332) όσο και με το κλιμάκιο των Καταριανών.

Διαβάστε ΕΔΩ για την επίσκεψη του Α/ΓΕΑ στην 114 ΠΜ

Διαβάστε ΕΔΩ για την επίσκεψη του ΑΤΑ στην 114 ΠΜ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 10:27