Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 01:09

Συναγερμός στην Αθήνα - Η ενημέρωση από την ΕΥΠ και οι συσκέψεις στο πεντάγωνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο και ενημερώνεται διαρκώς από τον επικεφαλής της ΕΥΠ και τους επιτελείς του Στρατού για την κατάσταση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο και ενημερώνεται διαρκώς από τον επικεφαλής της ΕΥΠ και τους επιτελείς του Στρατού για την κατάσταση.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την απαιτούμενη προσοχή και ψυχραιμία παρακολουθεί η Αθήνα τις εξελίξεις στην Τουρκία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο και ενημερώνεται διαρκώς από τον επικεφαλής της ΕΥΠ και τους επιτελείς του Στρατού για την κατάσταση.

Την ίδια ώρα και ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει ενήμερος για τα τεκταινόμενα στη γειτονική χώρα. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις 22:30 από τον διοικητή της ΕΥΠ, από τον οποίο ζήτησε να ενημερώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακολούθως επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Στο πεντάγωνο ο Α/ΓΕΕΘΑ

Στο μεταξύ, στο πεντάγωνο μετέβη αμέσως μόλις επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για κινητικότητα στν Τουρκία, ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, όπου συσκέπτεται με τους επιτελείς του και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις.

Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για τις εξελίξεις στην Τουρκία πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο υπουργείο. Ο κ. Τόσκας έχει καλέσει τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και όλους τους επιτελείς με τους οποίους συζητάει το θέμα.

Σύμφωνα με πληρογφορίες, σε αυτή τη φάση γίνεται αποτίμηση της κατάστασης προκειμένου να καθοριστούν και οι ενέργειες της ΕΛΑΣ αν χρειαστεί. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter