Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 08:49

Την IDE επισκέφτηκε η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών Πολεμικού Ναυτικού

Ανώτερα στελέχη της εταιρίας υποδέχτηκαν τους σπουδαστές και επιτελείς της Σχολής, τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα, τις δυνατότητες πιθανής συνεργασίας με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας. Ανώτερα στελέχη της εταιρίας υποδέχτηκαν τους σπουδαστές και επιτελείς της Σχολής, τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα, τις δυνατότητες πιθανής συνεργασίας με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας.

Στο πλαίσιο των ενημερώσεων σε βασικές και σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας, η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών του Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΕΠΝ) επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της IDE (INTRACOM Defense Electronics). Η ΣΔΕΠΝ καταρτίζει και επιμορφώνει στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού για την εκτέλεση επιτελικών και διοικητικών καθηκόντων σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας.

Ανώτερα στελέχη της εταιρίας υποδέχτηκαν τους σπουδαστές και επιτελείς της Σχολής, τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα, τις δυνατότητες πιθανής συνεργασίας με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας καθώς και τα πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής επικοινωνιακών και ηλεκτρονικών συστημάτων που συμμετέχει η εταιρία.

Παράλληλα, οι σπουδαστές και επιτελείς της ΣΔΕΠΝ ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες και τις μονάδες παραγωγής της εταιρίας όπου διαφάνηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που έχουν καταξιώσει την IDE διεθνώς και την έχουν αναδείξει σε κορυφαία βιομηχανία τηλεπικοινωνιακών και ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων στην εγχώρια αγορά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

1 ide logo

Σχετικά με την IDE
Η IDE, εταιρία-ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λουξεμβούργο (NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter