Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 23:43

Εθνική Συμμετοχή στη Διεθνή Eκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2016

Η AUSA αποτελεί μία κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 500 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 23.000 τ.μ. περίπου. Η AUSA αποτελεί μία κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 30.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 500 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 23.000 τ.μ. περίπου.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, πιστεύοντας ακράδαντα στις δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας και με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στις ΗΠΑ, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά την Εθνική Συμμετοχή (Ελληνικό Περίπτερο) στη Διεθνή Eκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί 3 - 5 Οκτωβρίου 2016 στη Washington των ΗΠΑ.

Η AUSA αποτελεί μία κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με 26.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση και περισσότερες από 600 εταιρίες/εκθέτες οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 24.000 τ.μ. περίπου. Στην έκθεση παίρνουν μέρος με Εθνικά Περίπτερα 11 χώρες: Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ισραήλ, Καναδάς, Κορέα, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Τουρκία.

Το Ελληνικό Περίπτερο στη φετινή έκθεση περιλαμβάνει 10 εταιρίες εκθέτες και καταλαμβάνει 150 τ.μ. περίπου. Διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και με τη συμπαράσταση της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Ανάπτυξης (ΓΔΑΕΕ) και του Enterprise Greece. Οι δύο προηγούμενες διοργανώσεις του Εθνικού Ελληνικού Περιπτέρου στην AUSA (2014 & 2015) ήταν κατά γενική ομολογία εξαιρετικά επιτυχημένες όχι μόνο από άποψη συμμετοχής αλλά και από άποψη επαφών και δικτύωσης με διεθνής οίκους.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων αμυντικών οίκων, επισκέψεις ξένων στρατιωτικών αποστολών καθώς και συνεντεύξεις τύπου σε ΜΜΕ των ΗΠΑ.

 

AUSA 16 AD WEB BANNER 610X100

  1. Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητήριο κ. Σίμος Αναστασόπουλος δήλωσε: "Για τρίτη συνεχή χρονιά το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το Ελληνικό περίπτερο στη μεγαλύτερη Έκθεση αμυντικού εξοπλισμού στον κόσμο. Με την πολύτιμη βοήθεια του Enterprise Greece και την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προβάλουμε σε παγκόσμιο επίπεδο τις δυνατότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και διεκδικούμε με αξιώσεις διεθνείς συνεργασίες προς όφελος της οικονομίας και της χώρας".

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων Αντιναύαρχος ΠΝ (ε.α) Κυριάκος Κυριακίδης, δηλώνει ότι: "Παρά τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες της χώρας, η Ελλάδα δηλώνει και φέτος παρουσία σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αμυντικού υλικού, με Εθνικό περίπτερο, προβάλλοντας τις δυνατότητες της αμυντικής της βιομηχανίας, που αντιστρόφως ανάλογα με το μέγεθος της χώρας, συμμετέχει, με επιτυχία, σε όλες τις διεθνείς αγορές".

Eκθέτες Ελληνικού Περιπτέρου: Alpha Systems, Hellenic Aerospace Industry (HAI), Hellenic Defence Systems (HDS), Hellenic Vehicle Industry (ELVO), Theon Sensors, SEKPY Member Companies Exhibiting: AEL Joint Venture, Aeroservices, Dasyc, Soukos Robots, Turbomed.

Communication Sponsors: Η εφημερίδα Καθημερινή και τα περιοδικά: Άμυνα και Διπλωματία, Business Partners, Ελληνική Άμυνα και Τεχνολογία, IT Security, Πτήση και Διάστημα, Security Manager, Στρατηγική (DNM Group)

Online Communication Sponsors: Defenceline.gr, Defencenews.gr, e-Amyna.com, Militaire.gr

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 23:46