Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 14:31

Παρέλαση με .. δακτύλιο - Η εξωφρενική απόφαση για την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου

Το να μετατρέπεις όμως μια εθνική γιορτή σε ... δακτύλιο του ΚΟΚ είναι απλά προσβολή στις επετείους και στους ήρωές μας, οι οποίοι δεν έπεσαν με μονά – ζυγά κατά τη διάρκεια του καθήκοντος. Το να μετατρέπεις όμως μια εθνική γιορτή σε ... δακτύλιο του ΚΟΚ είναι απλά προσβολή στις επετείους και στους ήρωές μας, οι οποίοι δεν έπεσαν με μονά – ζυγά κατά τη διάρκεια του καθήκοντος.
 Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Το ότι οι σημερινοί "κυβερνώντες" παθαίνουν αναφυλαξία με κάθε τι εθνικό, νομίζω πως το έχουν καταλάβει και τα ... κρόσσια στις σημαίες. Το ότι (θα) ήθελαν να καταργήσουν οριστικά τις παρελάσεις είναι επίσης γνωστό και θα το είχαν κάνει, αν δεν υπήρχε η συντριπτική άποψη του κόσμου υπέρ της συνέχισής τους.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, τον "σχεδιασμό" για τις δύο μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, όπου χωρίζουν σε μονά - ζυγά τα τμήματα και τα σχολεία, λες και πρόκειται για τον δακτύλιο του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και όχι για τον ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτούς που αγωνίστηκαν και που άφησαν τα κόκκαλά τους στα πεδία των μαχών για την ελευθερία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας.

14715585 365010210504957 5393375554115261544 o

Μπορεί τα τελευταία χρόνια (εσκεμμένα) να έχει εκφυλιστεί ο θεσμός των μαθητικών παρελάσεων και τα σχολεία να εμφανίζουν μια τραγική εικόνα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) στις παρελάσεις που στις μεγαλύτερες τάξεις μετατρέπονται σε πασαρέλες. Αυτό γίνεται με ευθύνη των σχολείων που δεν προετοιμάζουν σωστά τους μαθητές.

Το να μετατρέπεις όμως μια εθνική γιορτή σε ... δακτύλιο του ΚΟΚ είναι απλά προσβολή στις επετείους και στους ήρωές μας, οι οποίοι δεν έπεσαν με μονά – ζυγά κατά τη διάρκεια του καθήκοντος.

Καταλάβετέ το.. Δεν είναι ΠΑΡΤΙΔΑ, είναι ΠΑΤΡΙΔΑ!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter