Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 11:36

Οπλοκατοχή, Μύθοι και Πραγματικότητα: Επιστημονική ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Βασικός σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση του βιβλίου "Οπλοκατοχή - οπλοφορία, οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές με πυροβόλα όπλα", συγγραφέας του οποίου είναι ο Ευάγγελος Αθανασόπουλος, πρώην εκπαιδευτής ασφαλείας πυροβόλων όπλων του National Rifle Association - NRA. Βασικός σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση του βιβλίου "Οπλοκατοχή - οπλοφορία, οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές με πυροβόλα όπλα", συγγραφέας του οποίου είναι ο Ευάγγελος Αθανασόπουλος, πρώην εκπαιδευτής ασφαλείας πυροβόλων όπλων του National Rifle Association - NRA.

Οι Έλληνες Υπέρ Οπλοκατοχής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Δεσμοί Ελλήνων", οργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα "Οπλοκατοχή Μύθοι και Πραγματικότητα", την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:00 π.μ. στην Θεσσαλονίκη (οδός Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα - Περιοχή Αγ. Φαναρίου).

Βασικός σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση του βιβλίου "Οπλοκατοχή - οπλοφορία, οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές με πυροβόλα όπλα", συγγραφέας του οποίου είναι ο Ευάγγελος Αθανασόπουλος, πρώην εκπαιδευτής ασφαλείας πυροβόλων όπλων του National Rifle Association - NRA.

Είναι το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα αφού δεν πρόκειται για ένα απλό βιβλίο -συλλογή από τις τελευταίες τεχνικές και δεξιότητες αλλά και μια γενικότερη ανασκόπηση της Ελληνικής πραγματικότητας σε ότι αφορά τα όπλα, την κατοχή και τη χρήση τους στα πλαίσια της νόμιμης άμυνας.

Δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές: 

16651984 1397989546932673 2024021311 n

Στοιχεία επικοινωνίας συγγραφέα: e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Facebook https://www.facebook.com/oploforia

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter