Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 09:18

ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Σκοπευτικοί αγώνες πυροβόλων όπλων

Σκοπός είναι οι σκοπευτικοί αγώνες εφέδρων αξιωματικών να γίνουν θεσμός και να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο. Σκοπός είναι οι σκοπευτικοί αγώνες εφέδρων αξιωματικών να γίνουν θεσμός και να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας και ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου (έτος ίδρυσης 1911) προτίθενται να διοργανώσουν σκοπευτικούς αγώνες πυροβόλων όπλων (πιστολιού), στα 25 μέτρα, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου, διαμετρημάτων 0,22 χιλ. και αν υπάρχει ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες και μεγάλου διαμετρήματος πιστολιού ( στην κατηγορία αυτή πρέπει να καταβάλλετε και 5€ παράβολο υπέρ της ΣΚΟΕ + τα πυρομαχικά- σφαίρες).

Πιθανή ημερομηνία αγώνων 14-15 Οκτωβρίου 2017

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι ο κάθε συμμετέχων σκοπευτής να έχει δελτίο σκοπευτή από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, συλλογική άδεια από το σύλλογο που ανήκει ή προσωπική, καθώς και ταυτότητα εφέδρου αξιωματικού εγγεγραμμένου σε ΣΕΑΝ.
Ο κάθε σκοπευτής θα φέρει τον δικό του οπλισμό με την αντίστοιχη άδεια. Επίσης μπορεί αν επιθυμεί να προμηθευτεί σφαίρες από τον ΣΣΒ εφόσον το ζητήσει καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό.

Τελευταία εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η 10/9/2107

Εάν δούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής από τους ΣΕΑΝ θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες με 2η ανακοίνωση για ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία και σίτιση στη ΛΑΦ Βόλου καθώς λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των αγώνων.

Η ανακοίνωση αυτή αφορά τα μέλη ΣΕΑΝ από όλη την Ελλάδα που έχουν τις παραπάνω προϋποθέσεις δηλ. (δελτίο σκοπευτή, συλλογική ή προσωπική άδεια, ταυτότητα εφέδρου αξκού εγγεγραμμένου σε ΣΕΑΝ ).

Παρακαλούνται οι ΣΕΑΝ που επιθυμούν να συμμετάσχουν να ελέγξουν ότι πληρούνται τα παραπάνω δικαιολογητικά των συμμετεχόντων μελών τους και να μας αποστείλουν ονοματική κατάσταση καθώς και την κατηγορία διαμετρήματος που επιθυμούν οι συμμετέχοντες μέχρι 10/9/2017.

Σκοπός μας είναι οι σκοπευτικοί αγώνες εφέδρων αξιωματικών να γίνουν θεσμός και να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο. Επίσης έχουν σκοπό την σύσφιξη σχέσεων ενότητας και καλλιέργειας ευγενούς άμιλλας και αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ όλων των ΣΕΑΝ της χώρας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία στο 6980203223

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter