Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 09:15

Η Ιερά Θεωρία στον Πανελλήνιο Στρατιωτικό Αγώνα ATHENS PATROL 2017 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ομάδα συνέχισε την παράδοση των προηγούμενων ετών, κατακτώντας και πάλι την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία, και το Αργυρό Μετάλλιο του αγώνα. Η ομάδα συνέχισε την παράδοση των προηγούμενων ετών, κατακτώντας και πάλι την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία, και το Αργυρό Μετάλλιο του αγώνα.

Το τριήμερο 1-3/12/2017 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στην ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου ο Πανελλήνιος Στρατιωτικός Αγώνας-άσκηση ATHENS PATROL 2017 που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΣΑΕ (Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων) υπό την αιγίδα της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΟΕΕΦΕΔ).

ssae12

Η μικτή ομάδα που περιλαμβάνει μέλη του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ και Ανεξάρτητους, η θρυλική πλέον Ιερά Θεωρία, συνέχισε την παράδοση των προηγούμενων ετών, κατακτώντας και πάλι την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία, και το Αργυρό Μετάλλιο του αγώνα. Χρυσό Μετάλλιο δεν αποδόθηκε σε καμία ομάδα, καθώς καμία δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη βαθμολογία. Το σύστημα βαθμολόγησης του αγώνα είναι σε σχέση με την ιδανική, άριστη βαθμολογία, και όχι συγκριτικό μεταξύ των συναγωνιζόμενων ομάδων. Πέραν του Αργυρού Μεταλλίου της Ιεράς Θεωρίας, κατακτήθηκαν και δύο Χάλκινα Μετάλλια από άλλες ομάδες.

DSC 2414

Η Ιερά Θεωρία έχοντας επιλέξει τον 24ωρο στίβο, ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε όλα τα αντικείμενα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα ενήργησε και επιχείρησε σε αναγνώριση και οργάνωση δρομολογίου μέρα και νύχτα, εντοπισμό παγιδεύσεων, CQB, οργάνωση Check Point, πρώτες βοήθειες μάχης, Γνώσεις διαβιβάσεων, εκκαθάριση κτιρίου, χειρισμό ελαστικής λέμβου, προσέγγιση & εκκαθάριση ακτής, αναγνώριση οπλικών συστημάτων, ιστορικές γνώσεις, λύση – αρμολόγηση οπλισμού, αντιμετώπιση ενεδρών, αιχμαλωσία-ανάκριση-διαφυγή-αναδιοργάνωση περιπόλου, έρευνα και διάσωση σε ορεινό περιβάλλον.

DSC 2446

Η βασική και πολύ επιτυχημένη σύνθεση της ομάδας Ιερά Θεωρία παραμένει διαχρονικά σταθερή με τους εφέδρους πολίτες-οπλίτες:
· Εφ. Υπλγο ΚΔ Τόκα Βασίλη (περιπολάρχης) - ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
· Εφ. Ανθλγο Φ(ΚΔ)Τριανταφυλλίδη Ανδρέα (βοηθός περιπολάρχη) - ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
· Εφ. Σημρο ΠΝ(Ι) Πατσουράκο Νικόλαο (ιατρός περιπόλου) - ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
· Εφ. Επχια ΚΔ Λεύκοβιτς Κωνσταντίνο (ανιχνευτής) - ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
· Εφ. Καταδρομέα Πουρλιάκα Πέτρο (διαβιβαστής) - Ανεξάρτητος
· Εφ. Πεζοναύτη Πλεξίδα Ευάγγελο (πολυβολητής – δόκιμο μέλος) - ΛΕΚ

rapel 2

Η μαχητική ικανότητα της Ομάδας Ιερά Θεωρία βελτιώνεται διαρκώς, οι γνώσεις εμπλουτίζονται και η εμπειρία συσσωρεύεται με την πάροδο των ετών και την αδιάλειπτη συμμετοχή σε όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες που διοργανώνονται στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και σε επιστρατευτικές ασκήσεις μεμονωμένων μελών της. 

image 0 02 04 ea73165387591c89a23b6044eb3d29d7d86a733ca9781ec821

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ένα εκ των μελών της ομάδας, προσήλθε στον αγώνα κατευθείαν από συμμετοχή το προηγούμενο βράδυ στην εξαμηνιαία πορεία βολή της Μοίρας στην οποία επιστρατεύεται, αψηφόντας τη σωματική κόπωση και την συχεχόμενη αυπνία 3 ημερών.

DSC 2553

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter