Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 09:04

«Όταν η αστυνομία διασφαλίζει ένα εκατ. κόσμου, γιατί δεν μπορεί να βγάλει ένα σωστό δελτίο Τύπου;»

Η ΠΟΑΣΥ μέσω του προέδρου, αλλά και του αντιπροέδρου της, αμφισβητεί την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. για μόλις 140.000 κόσμου στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το όνομα της Μακεδονίας. Η ΠΟΑΣΥ μέσω του προέδρου, αλλά και του αντιπροέδρου της, αμφισβητεί την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. για μόλις 140.000 κόσμου στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το όνομα της Μακεδονίας.

Η ΠΟΑΣΥ μέσω του προέδρου, αλλά και του αντιπροέδρου της, αμφισβητεί την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. για μόλις 140.000 κόσμου στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το όνομα της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με μήνυμά του στο Facebook παίρνει εντελώς διαφορετική θέση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την καταμέτρηση του κόσμου που κατέβηκε την Κυριακή στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Γερακαράκος δημοσίευσε μία πανοραμική φωτογραφία του πλήθους στο Σύνταγμα και ανέφερε: «Δηλαδή όλο αυτό ισούται με δύο ΟΑΚΑ... ??? Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώνει τον αγώνα χιλιάδων αστυνομικών που από το πρωί εργάζονται για να μπορεί ο Λαός να εκφραστεί με ασφάλεια».

27658647 10155733503536321 550307876 n

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Μας έχουν προκαλέσει θυμό οι ανακοινώσεις ότι δεν είχε κόσμο

«Είναι πασιφανές ότι ήταν πολύ περισσότερος κόσμος από 140.000», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλος Παπαδάκης, αμφισβητώντας την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με το πλήθος των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό.

Ο ίδιος τόνισε ότι η Αστυνομία δεν πρέπει να είναι «πραγματογνώμονας» των συμμετεχόντων σε συγκεντρώσεις.

«Είναι αυτή η εικόνα δύο γήπεδα ΟΑΚΑ; Εγώ βλέπω δεκάδες γήπεδα ΟΑΚΑ. Μας έχουν προκαλέσει θυμό, ιδιαίτερα σε εμάς τους χαμηλόβαθμους, οι ανακοινώσεις ότι δεν είχε κόσμο το συλλαλητήριο. Όταν η αστυνομία διασφαλίζει ένα εκατ. κόσμου, γιατί δεν μπορεί να βγάλει ένα σωστό δελτίο Τύπου;», διερωτήθηκε.

Σχετικά με το γεγονός ότι στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ. από το συλλαλητήριο από το οποίο λείπουν η ώρα και η ημερομηνία, ανέφερε χαρακτηριστικά: «δεν ξέρω αν αυτό είναι εσκεμμένο ή όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 09:13