Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 19:33

Μητρετώδης και Κούκλατζης θα περάσουν από Στρατοδικείο!

Μετά από 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης αφέθηκαν ελεύθεροι. Μετά από 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στο στρατοδικείο αναμένεται να παραπεμφθούν οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Open. Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η παραπάνω εξέλιξη έρχεται με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Το κατηγορητήριο είναι «βαρύ», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, και στρέφεται, όχι μόνο κατά των δύο στρατιωτικών, αλλά και ανωτέρων τους, οι οποίοι θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και στη συνέχεια στο στρατοδικείο για συμπληρωματικές εξηγήσεις σχετικά με τα όσα οδήγησαν στη σύλληψή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ενορκη Διοικητική εξέταση που είχε διεξαχθεί, δεν είχε τύχει ευρείας αποδοχής αναφορικά με το πόσο «φωτίζει» τις πτυχές της σύλληψης και είχε ζητηθεί να επαναδιενεργηθεί, καθώς είχε θεωρηθεί ότι δεν κάλυπτε το εύρος των ευθυνών που έπρεπε να αποδοθούν ευθύνες και παραλείψεις.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 20:04