Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 22:55

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον Κατσίφα: Τον έσερναν αιμόφυρτο - «Τελείωσε» όταν φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα»

Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα. Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στον νεκρό Κωνσταντίνο Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Όπως τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, βρέθηκε όσο το δυνατόν πιο κοντά γιατί δεν είχε εξουσιοδότηση να πλησιάσει τη σορό. Παρατήρησε ότι έφερε δύο τραύματα από σφαίρες ένα στον θώρακα κι ένα στο μέτωπο.

Όσον αφορά στα συμπεράσματα για τον τρόπο που σκοτώθηκε ο νεαρός είπε "πυροβολήθηκε στην αρχή γιατί εκεί υπάρχει μεγάλη ποσότητα αίματος. Το παιδί ζωντανό ακόμη σύρθηκε στη βουνοπλαγιά, για 70-80 μέτρα υπάρχει διάσπαρτο αίμα, που δείχνει ότι ζούσε. Από εκεί και πέρα πώς βρέθηκε νεκρό μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε".

Ωστόσο συμμερίζεται την εικασία ότι ο πυροβολισμός στο μέτωπο είναι μεταγενέστερος και εκτελέστηκε: "Από τη στιγμή που ήταν βαριά τραυματισμένος και συρόταν και τα ίδια τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι κάτι του είπαν και φώναξε 'ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Ελληνισμός', μετά από αυτό κατά πάσα πιθανότητα υπήρξε το μοιραίο τέλος" τόνισε ο γιατρός.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε και ο πρόεδρος Ένωσης Χιμαριωτών, Σπύρος Κούτουλας: "Ήταν ένα παιδί που αγαπούσε ίσως υπέρμετρα την πατρίδα του. Μας στεναχωρεί και μας θυμώνει η προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του" τόνισε και πρόσθεσε σχετικά με τις δηλώσεις του Έντι Ράμα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα:

"Η βαρύτητα των λόγων του Αλβανού πρωθυπουργού μπορεί να κριθεί με βάση τα προηγούμενα λεγόμενά του στο twitter όταν έλεγε ότι την Ακρόπολη την έφτιαξαν Αλβανοί, δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα, δεν διακρίνεται από καμία σοβαρότητα ειδικά για τα θέματα της ελληνικής μειονότητας. Προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι στη Χιμάρα δεν υπάρχει μειονότητα. Από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής του προσπαθεί με τον Ερντογάν να επιβάλουν σχέδια κατά του Ελληνισμού".

Και επανέλαβε για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα: "Είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε δώσει δικαίωμα ποτέ σε κανέναν και για τίποτα"

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 23:03