Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 09:19

Onex Neorion Shipyards: Στρατηγική συνεργασία με τα ναυπηγεία της Israel Shipyards Ltd

Η Onex Neorion Shipyards, προχώρησε σε προσύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας με τα Ισραηλινά ναυπηγεία της Israel Shipyards Ltd για την κοινή ανάπτυξη μεγάλων έργων ναυπηγοεπισκευής, όπου το κατασκευαστικό μέρος θα πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά ναυπηγεία της ΟΝΕΧ Shipyards. Η Onex Neorion Shipyards, προχώρησε σε προσύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας με τα Ισραηλινά ναυπηγεία της Israel Shipyards Ltd για την κοινή ανάπτυξη μεγάλων έργων ναυπηγοεπισκευής, όπου το κατασκευαστικό μέρος θα πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά ναυπηγεία της ΟΝΕΧ Shipyards.

Η Onex Neorion Shipyards, προχώρησε σε προσύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας με τα Ισραηλινά ναυπηγεία της Israel Shipyards Ltd για την κοινή ανάπτυξη μεγάλων έργων ναυπηγοεπισκευής, όπου το κατασκευαστικό μέρος θα πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά ναυπηγεία της ΟΝΕΧ Shipyards.

Στo πλαίσιo της συγκεκριμένης συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τα Israeli Shipyards, Ημέρα Βιομηχανικής Συνεργασίας με τίτλο «Shipbuilding Industry Day: The Way Forward – Syros 2020», την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου και ώρα 10.30-18.00.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εταιρείες υποκατασκευαστών και προμηθευτών της ναυπηγοεπισκευής, για μελλοντική συνεργασία με τα ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου, καθώς και ομιλίες από εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας. Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η αύξηση της συμμετοχής της εγχώριας βιομηχανίας σε διεθνή προγράμματα συμπαραγωγής, καθώς και η αύξηση της φήμης και αναγνωρισιμότητας των Ελλήνων κατασκευαστών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Εμπορικού τμήματος της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Μετά τη λήξη της ημερίδας θα ακολουθήσει μπουφέ στο Αίθριο του Δημαρχείου της Ερμούπολης.