Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 14:24

Νέα Δεξιά: Επίσκεψη ευρωβουλευτών του Identity and Democracy στον Έβρο

Εξέφρασαν την πλήρη αλληλεγγύη τους στην χώρα μας και στην πολιτική της κυβέρνησης μας, ενώ θα μεταφέρουν τις θέσεις της Ελλάδας στις χώρες τους και στο Ευρωκοινοβούλιο. Εξέφρασαν την πλήρη αλληλεγγύη τους στην χώρα μας και στην πολιτική της κυβέρνησης μας, ενώ θα μεταφέρουν τις θέσεις της Ελλάδας στις χώρες τους και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ή Νέα Δεξιά Α οργάνωσε και συντόνισε επίσκεψη στον Έβρο πέντε Ευρωβουλευτών του ευρωπαϊκού κόμματος Identity and Democracy, στο οποίο ανήκει, κορμός του οποίου είναι ο RN της Μαρίν Λεπέν και η Λέγκα του Σαλβίνι, τρεις Γάλλοι και δύο Φλαμανδοί, με επικεφαλής τον Ζερόμ Ριβιέρ, αφού ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Επισκέφτηκαν τα φυλάκια, μίλησαν με πολίτες, αυτοδιοικητικούς, στρατιωτικούς και Αστυνομικούς και με σειρά δηλώσεων τους εξέφρασαν την πλήρη αλληλεγγύη τους στην χώρα μας και στην πολιτική της κυβέρνησης μας, ενώ θα μεταφέρουν τις θέσεις της Ελλάδας στις χώρες τους και στο Ευρωκοινοβούλιο απαιτώντας έμπρακτη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στην Ελλάδα και τιμωρία της Τουρκίας.

" Αυτό όφειλαν να κάνουν όλα τα κόμματα με τους συμμάχους τους, οι σοσιαλιστές με τους σοσιαλιστές κλπ, αντί, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να ευθυγραμμίζονται με την ιταμή τουρκική προπαγάνδα. Πάντα προέχει η χώρα. Θερμές ευχαριστίες στον πολύτιμο συνεργάτη και φίλο Χρήστο Χρηστίδη που οργάνωσε άψογα την επίσκεψη και την πλήρη ενημέρωση των Ευρωβουλευτών για την επίθεση που δέχεται η χώρα μας, όπως και τον Γιάννη Τσελεκίδη για την επίσης πολύτιμη βοήθειά του", αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.