Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 16:59

Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Κρήτης ο Μανώλης Παραβολιδάκης

Ο έμπειρος πρώην αστυνομικός, με επιτυχημένη θητεία της ΕΛ.ΑΣ, που απολαμβάνει της εκτίμησης των πρώην συναδέλφων του και των πολιτών της Κρήτης, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις και ήταν ήταν μία, ομολογουμένως, πολύ εύστοχη επιλογή. Ο έμπειρος πρώην αστυνομικός, με επιτυχημένη θητεία της ΕΛ.ΑΣ, που απολαμβάνει της εκτίμησης των πρώην συναδέλφων του και των πολιτών της Κρήτης, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις και ήταν ήταν μία, ομολογουμένως, πολύ εύστοχη επιλογή.

Έξι ακριβώς χρόνια, μετά την αποστράτευσή του, ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Αντιστράτηγος ε.α. Μανώλης Παραβολιδάκης, επιστρέφει, μέσα από ένα διαφορετικό πόστο.

Αναλαμβάνει τη θέση του Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Κρήτης και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα τις επόμενες ημέρες, μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, μαζί με άλλους 12 συντονιστές στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Το έλλειμμα που διαπιστώθηκε στο κομμάτι της πολιτικής προστασίας με αφορμή την πανδημία, οδήγησε το Υπουργείο να αποφασίσει τον ορισμό των 13 συντονιστών, με στόχο την καλύτερη διαχείριση έκτακτων και όχι μόνο θεμάτων.

Ο έμπειρος πρώην αστυνομικός, με επιτυχημένη θητεία της ΕΛ.ΑΣ, που απολαμβάνει της εκτίμησης των πρώην συναδέλφων του και των πολιτών της Κρήτης, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις και ήταν ήταν μία, ομολογουμένως, πολύ εύστοχη επιλογή.