Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 15:54

Κρήτη: Οι δάσκαλοι φόρεσαν μάσκες με τη Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ!

Ο Διευθυντής και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού, εύχονται σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, καλή σχολική χρονιά! Ο Διευθυντής και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού, εύχονται σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, καλή σχολική χρονιά!

Μρ τη φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού στις μάσκες για την προστασία από τον κορωνοϊό, ο Διευθυντής Γιώργος Καλογεράκης και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού, τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια δύσκολη συγκυρία για την Πατρίδα μας!

Ο Διευθυντής και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού, εύχονται σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, καλή σχολική χρονιά!

Μια χρονιά που ξεκινά με δυσκολίες. Και με την πανδημία και με τις απειλές εναντίον της χώρας μας από τους γείτονες. Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, γνωρίζοντας ότι η δύναμη της ψυχής των Ελλήνων, πάντοτε ξεπερνά τις δυσκολίες, οδηγώντας όλους μας μικρούς και μεγάλους σε έργα πολιτισμού.

Σε σχετική ανακοίνωση από το σχολείο αναφέρονται τα εξής:

“Η εικόνα με τη φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ στις μάσκες που φοράμε, συνάδει με την φράση του Περικλή: ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ στέλνοντας ένα χαιρετισμό στους άνδρες του ένδοξου πολεμικού μας ναυτικού και σε όλους τους άντρες των ενόπλων δυνάμεων, που αυτές τις ημέρες δοκιμάζονται στα νερά του Αιγαίου Πελάγους, υπερασπίζοντας την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Καλή σχολική χρονιά!