Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 12:58

Νύχτα τα Τουρκικά Άρματα Leopard 2A4 μεταφέρονται στα Κατεχόμενα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα ΜΚΔ και φέρονται να απεικονίζουν νυχτερινή φόρτωση αρμάτων μάχης Leopard-A4 στο Τουρκικό Πολεμικό Πλοίο μεταφοράς TCG İSKENDERUN στον λιμένα Μερσίνης για μεταφορά στα Κατεχόμενα. Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα ΜΚΔ και φέρονται να απεικονίζουν νυχτερινή φόρτωση αρμάτων μάχης Leopard-A4 στο Τουρκικό Πολεμικό Πλοίο μεταφοράς TCG İSKENDERUN στον λιμένα Μερσίνης για μεταφορά στα Κατεχόμενα.

Γράφει το: amynageostratigiki.eu/

Αναδημοσιεύουμε το πιο κάτω άρθρο, και το αφιερώνουμε εξαιρετικά στους πρεσβευτές του μαρασμού που μας έχουν μαράνει το μυαλό πως οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην Κύπρο, έχουν την απόλυτη κυριαρχία.

Εφόσον, όπως μας είπαν διάφοροι “αναλυτές”, ήδη στην Κύπρο για κάθε ένα ελληνικό άρμα υπάρχει 1,5 ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ, ποιος λόγος υπάρχει να μεταφερθούν επιπλέον Leopard 2A4 και μάλιστα αφαιρούμενα από Μονάδες του Τουρκικού Στρατού που θα μπορούσαν να δράσουν στο μέτωπο του Έβρου;

Η κίνηση αυτή των εισβολέων, αποδεικνύει την υστέρησή τους στην Κύπρο και επιβεβαιώνει τα όσα έχουμε γράψει εδώ, εδώ και εδώ.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα ΜΚΔ και φέρονται να απεικονίζουν νυχτερινή φόρτωση αρμάτων μάχης Leopard-A4 στο Τουρκικό Πολεμικό Πλοίο μεταφοράς TCG İSKENDERUN (Α1600) στον λιμένα Μερσίνης για μεταφορά στα Κατεχόμενα.

FBA3XpdUYAQouuI

Διακρίνονται 8 από τα άρματα μάχης με την χαρακτηριστική βαφή παραλλαγής των Τουρκικών Δυνάμεων Κατοχής της Κύπρου

Βέβαια καμιά αντίδραση των Γερμανών που υπήρχε ρήτρα ότι τα Γερμανικής Κατασκευής Leopard-A4 να επιχειρούν εκτός της Τουρκίας!

57587

Το πολεμικό, συνοδεύεται από την Τουρκική Φρεγάτα Γιαβούζ που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην Κρίση των Ιμίων.

Υπενθυμίζεται πως το TCG İSKENDERUN (Α1600) μετέφερε Τουρκικές Δυνάμει και Βαρύ Οπλισμό στη Λιβύη ...Όταν οι Ευρωπαίοι έκαναν πως δεν έβλεπαν.

FBBGDqJUcAw1xpz

Πηγές: https://twitter.com/isozygio, https://www.veteranos.gr