Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 09:34

Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον υπουργό Άμυνας της Ιταλίας

Κατά την συνομιλία, υπογραμμίστηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών αμυντικών σχέσεων και η κοινή θέληση για την περαιτέρω ενίσχυσή της τόσο σε διμερές πλαίσιο, όσο και στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αμυντικών πρωτοβουλιών. Κατά την συνομιλία, υπογραμμίστηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών αμυντικών σχέσεων και η κοινή θέληση για την περαιτέρω ενίσχυσή της τόσο σε διμερές πλαίσιο, όσο και στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αμυντικών πρωτοβουλιών.

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Υπουργό Άμυνας της Ιταλίας κ. Γκουΐντο Κροσέττο (Guido Crosetto).

Κατά την συνομιλία, υπογραμμίστηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών αμυντικών σχέσεων και η κοινή θέληση για την περαιτέρω ενίσχυσή της τόσο σε διμερές πλαίσιο, όσο και στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αμυντικών πρωτοβουλιών.

Έγινε επίσης, ανταλλαγή απόψεων για την τρέχουσα κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο, κατά την οποία τονίστηκε η σημασία του πλήρους σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και της αρχής της καλής γειτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nίκος Παναγιωτόπουλος: Οι εξελίξεις με τις FDI, το πρόγραμμα των κορβετών και τα Rafale

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter