Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 22:41

Ηράκλειο: Οι απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας στον εορτασμό της ΠΑ

Η ΕΑΑΑ Ηρακλείου στον εορτασμό του Προστάτη της ΠΑ Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Η ΕΑΑΑ Ηρακλείου στον εορτασμό του Προστάτη της ΠΑ Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Ο Πρόεδρος Σμχος ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής και ο Αντιπρόεδρος Ασμχος ε.α. Γεράσιμος Πετρίτσης, εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας - Παράρτημα Ηρακλείου, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 παραβρέθηκαν στην 133 Σμηναρχία Μάχης κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητή Σμηνάρχου (Ι) Ιωάννη Μαλισιώτη, για να παραστούν στον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας «Αρχαγγέλου Μιχαήλ».

Επίσης παραβρέθηκαν αρκετοί απόστρατοι συνάδελφοι που υπηρέτησαν στην 133ΣΜ.

08 11 2022 133ΣΜ

08 11 2022 133ΣΜ Β

Τίμησαν τους πεσόντες της Πολεμικής Αεροπορίας

Με μία σεμνή, αλλά με έντονη συγκινησιακή φόρτιση τελετή, το Παράρτημα Ηρακλείου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας τίμησε τους πεσόντες και θανόντες σε πολεμικές περιόδους, αλλά και στην ειρήνη, συναδέλφους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, στο παλιό κοιμητήριο έμπροσθεν του μνημείου πεσόντος στο καθήκον Ανθσγού (Ι) Βασιλείου Ανδρεαδάκη, και ακολούθησε τρισάγιο και χαιρετισμός του Προέδρου του Παραρτήματος Σμχου ε.α. Αντωνίου Τζιερτζή.

img 20221103 103343

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σμήναρχος ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής στον σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε, ότι αυτή η τελετή, δεν αποτελεί μια τυπική υποχρέωση, αλλά θεωρείται ως η κορυφαία επετειακή διοργάνωση του Παραρτήματος και ευχαρίστησε το σύνολο των μελών που παρευρέθησαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στους πολυαγαπημένους τους συναδέλφους που δεν είναι πια μαζί μας, καθώς και στο Σμχο ε.α. Αναστάσιο Αγγελάκη για την πολύτιμη προσφορά του στην συνδιοργάνωση της τελετής.

img 20221103 103558

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκ μέρους του Διοικητή της 133ΣΜ ο Επγός (Δ) Βάϊος Πολύζος και εκ μέρους του Διοικητή της 11ης ΜΚΒ ο Επγός (ΤΕΑ) Ευάγγελος Κεφαλογιάννης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ενώ στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή Επίκεντρο με τον Γιώργο Λαμπράκη, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΑ - Παράρτημα Ηρακλείου, Αντισμήναρχος ε.α. Άλκης Πετρίτσης:

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 23:35