Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 22:31

Μαχητικά F-16 από τα Χανιά συνόδευσαν πτήση της Emirates στα Σπάτα

Η δεύτερη πτήση της Emirates με προορισμό τη Νέα Υόρκη προσγειώθηκε πριν από λίγο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνοδευόμενη από δυο F-16 της 340 Μοίρας που απογειώθηκαν από την 115 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας, ενώ πέταξε αποκλειστικά πάνω από τη θάλασσα. Η δεύτερη πτήση της Emirates με προορισμό τη Νέα Υόρκη προσγειώθηκε πριν από λίγο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνοδευόμενη από δυο F-16 της 340 Μοίρας που απογειώθηκαν από την 115 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας, ενώ πέταξε αποκλειστικά πάνω από τη θάλασσα.

Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό Ντουμπάι και Νέα Υόρκη, μετά από πληροφορίες της CIA ότι σε πτήση της εταιρείας από την Αθήνα επέβαινε ύποπτος επιβάτης Αραβικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια πτήση που κατευθυνόταν προς Ντουμπάι δεν απογειώθηκε ενώ το αεροσκάφος και οι επιβάτες της ελεγχθήκαν διεξοδικά χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο. Η δεύτερη πτήση της Emirates με προορισμό τη Νέα Υόρκη προσγειώθηκε πριν από λίγο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνοδευόμενη από δυο F-16 της 340 Μοίρας που απογειώθηκαν από την 115 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας, ενώ πέταξε αποκλειστικά πάνω από τη θάλασσα.

Η συγκεκριμένη βρισκόταν πάνω από την Ιταλία, όταν ο πιλότος ειδοποιήθηκε να προσγειωθεί άμεσα. Ωστόσο, ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία δέχτηκαν να προσγειωθεί σε κάποιο από τα αεροδρόμιά τους με αποτέλεσμα το αεροπλάνο αυτό να επιστρέψει στην Αθήνα.

Δείτε Live εικόνα από τα Σπάτα:

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 14:12