Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 20:26

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Αετοί Θεσσαλονίκης σε συνέδριο του ΝΑΤΟ

Το έργο #SafeSPORTevent έρχεται σε πολύ δύσκολες στιγμές για την Ευρώπη και τον κόσμο, όταν η ασφάλεια και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας και ο τομέας του αθλητισμού δεν αποτελεί εξαίρεση. Το έργο #SafeSPORTevent έρχεται σε πολύ δύσκολες στιγμές για την Ευρώπη και τον κόσμο, όταν η ασφάλεια και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας και ο τομέας του αθλητισμού δεν αποτελεί εξαίρεση.

Την περίοδο 15-18 Νοεμβρίου 2022 στη Σόφια της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε τελική συνάντηση του έργου #SafeSPORTevent στο οποίο συμμετέχει το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «Αετοί Θεσσαλονίκης».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κοινοπραξία του έργου συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο «Στρατηγική αναθεώρηση: η νέα στρατηγική αντίληψη του ΝΑΤΟ και η στρατηγική πυξίδα της ΕΕ. Προοπτικές από τα κράτη μέλη της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης», που διοργανώθηκε από το Sofia Security Forum, εταίρο του έργου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ομάδα του #SafeSPORTevent είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα αποτελέσματα του έργου, καθώς και ιδέες και καλές πρακτικές στον τομέα της ασφάλειας και της ασφάλειας στον αθλητισμό και ανταλλάχθηκαν απόψεις για την πιθανή ανάπτυξη της αμοιβαίας συνεργασίας για το θέμα στο μέλλον.

20221116 113442 1

Το έργο #SafeSPORTevent έρχεται σε πολύ δύσκολες στιγμές για την Ευρώπη και τον κόσμο, όταν η ασφάλεια και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας και ο τομέας του αθλητισμού δεν αποτελεί εξαίρεση. Το #SafeSPORTevent είναι μια συγχρηματοδοτούμενη πρωτοβουλία Erasmus+ που στοχεύει στην προστασία αθλητών, αξιωματούχων και φιλάθλων, που συμμετέχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις, από κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια, βελτιώνοντας τις συνθήκες προπόνησης και αγώνων και ειδικά κατά τη διάρκεια σημαντικών νημάτων ασφαλείας που πρέπει να αντιμετωπίζονται με συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook - ακολουθείστε μας στο twitter και στο linkedin

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 02:32