Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 20:27

Μάξιμος Σενετάκης: Δίπλα στους Πυροσβέστες του Ηρακλείου

Ο Υποψήφιος Βουλευτής έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά όλα τα φλέγοντα θέματα του κλάδου και υποσχέθηκε ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για να δοθεί λύση στα αιτήματα των πυροσβεστών. Ο Υποψήφιος Βουλευτής έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά όλα τα φλέγοντα θέματα του κλάδου και υποσχέθηκε ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για να δοθεί λύση στα αιτήματα των πυροσβεστών.

​Μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους πυροσβέστες του Ηρακλείου βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο υποψήφιος βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης με τη Διοίκηση της υπηρεσίας σε επίπεδο Ηρακλείου και εργαζόμενους.

Οι πυροσβέστες υποδέχθηκαν τον Μάξιμο με θέρμη και συζήτησαν μαζί του θέματα στελέχωσης, μόνιμης εργασίας εποχικών, αναβάθμισης του μηχανοκίνητου στόλου και παροχής επιδόματος επικινδυνότητας και ανθυγιεινής εργασίας.

FvmXQIhXwAAiJ5M

unnamed 1 3

Ο Υποψήφιος Βουλευτής έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά όλα τα φλέγοντα θέματα του κλάδου και υποσχέθηκε ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για να δοθεί λύση στα αιτήματα των πυροσβεστών.

unnamed 2 1

FvmXQIfXgAAUHa8

«Κανείς μας δεν θεωρεί ότι τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος επιχειρούν με τις ιδανικότερες συνθήκες. Καθένας από εμάς αναγνωρίζει, ότι μπορούν και πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα. Όμως, τα στελέχη της πυροσβεστικής αναγνωρίζουν ότι έχουν γίνει πολλά τα τελευταία χρόνια και υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση να γίνουν ακόμα περισσότερα» τόνισε ο Μάξιμος.

FvmXQH1XoAEsku9

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook - ακολουθείστε μας στο twitter και στο linkedin

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 21:11