Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 18:25

Ελεύθερος μέχρι την Δευτέρα ο Ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων

Ελεύθερος αφέθηκε μέχρι την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα δικαστεί σε κανονική δικάσιμο από το Στρατοδικείο Λάρισας με την κατηγορία της «παρανόμου κατοχής όπλων και εκρηκτικών», ο Ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων. Ελεύθερος αφέθηκε μέχρι την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα δικαστεί σε κανονική δικάσιμο από το Στρατοδικείο Λάρισας με την κατηγορία της «παρανόμου κατοχής όπλων και εκρηκτικών», ο Ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων.

Ελεύθερος αφέθηκε μέχρι την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα δικαστεί σε κανονική δικάσιμο από το Στρατοδικείο Λάρισας με την κατηγορία της «παρανόμου κατοχής όπλων και εκρηκτικών», ο Ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς μετά από έρευνα που έγινε από την Ελληνική Αστυνομία στο σπίτι του και στο γραφείο του, προέκυψαν μια σειρά αξιόποινων, σύμφωνα με την αστυνομία, ευρημάτων.

Ο συλληφθείς προσήχθη σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο Στρατοδικείο αλλά επειδή τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι πλημμελληματικού χαρακτήρος και ο ίδιος δεν είναι ύποπτος φυγής στο εξωτερικό, πήρε αναβολή για τη Δευτέρα, ως προελέχθη, και ταυτόχρονα αφέθηκε ελεύθερος.

Σχεδόν ταυτοχρόνως, στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Ενημερώσεως του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση που σημειώνονται τα εξής: «Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναμένει το τελικό πόρισμα της αστυνομικής έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, και για την οποία έχει ήδη ενημερωθεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ήδη δόθηκαν οδηγίες να επιληφθεί άμεσα η Στρατιωτική Δικαιοσύνη προκειμένου να προβεί στις δέουσες ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της».

Λ.Σ.Μ. - ΠΗΓΗ