Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 17:01

Τράπεζα Αίματος από τον Σύλλογο Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας

Ο Σύλλογος παρέχει αυτήν την βοήθεια στα μέλη του και στα μέλη των οικογενειών τους, σε περίπτωση ανάγκης. Ο Σύλλογος παρέχει αυτήν την βοήθεια στα μέλη του και στα μέλη των οικογενειών τους, σε περίπτωση ανάγκης.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι από 7 Ιανουαρίου 2014 ο Σύλλογος διαθέτει, για τα μέλη του, Τράπεζα Αίματος στο 417 ΝΙΜΙΤΣ,
Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, η τράπεζα αίματος του ΠΣΑΕΜΘ, δημιουργήθηκε για να έχει την δυνατότητα, ο Σύλλογος να παρέχει αυτήν την βοήθεια στα μέλη του και στα μέλη των οικογενειών τους, σε περίπτωση ανάγκης.
Βασική προϋπόθεση αυτής της δυνατότητας είναι να ο ενδιαφερόμενος να είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ και οικονομικά ενήμερος, απέναντι στο Σύλλογο.
Ο όποιος συνάδελφος η μέλος οικογενείας συναδέλφου, επιθυμεί και θέλει να συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια του ΠΣΑΕΜΘ, οποία στιγμή θέλει, μπορεί να πάει σε ένα δημόσιο κέντρο αιμοδοσίας (δημόσιο Νοσοκομείο), και να δίνει μία φιάλη αίμα για την τράπεζα αίματος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ, που έχει έδρα στο 417 ΝΙΜΙΤΣ. Σε αυτήν μας την προσπάθεια, μπορεί να συμβάλει και οποιοσδήποτε Έλληνας Πολίτης.
Με την κατάθεση στην τράπεζα αίματος του ΠΣΑΕΜΘ, οφείλει, το κάθε νοσοκομείο που έκανε την αιμοληψία, να ενημερώνει το 417 ΝΙΜΤΣ. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, με την λήξη της αιμοδοσίας σας, να ενημερώνετε και τον ΠΣΑΕΜΘ πόσες φιάλες αίμα δώσατε και σε πιο νοσοκομείο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να ελέγχουμε ότι το αίμα έφτασε στον προορισμό του.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter