Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 10:59

Στη φυλακή οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στη φυλακή οδηγούνται σήμερα οι τρεις βουλευτές της ΧΑ Στάθης Μπούκουρας, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Στη φυλακή οδηγούνται σήμερα οι τρεις βουλευτές της ΧΑ Στάθης Μπούκουρας, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στη φυλακή οδηγούνται σήμερα οι τρεις βουλευτές της ΧΑ Στάθης Μπούκουρας, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η μεταγωγή των Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο Στάθης Μπούκουρας, θα μεταφερθεί στις Φυλακές Ναυπλίου.

Ο Στάθης Μπούκουρας κρίθηκε χθες προφυλακιστέος με απόφαση ανακριτών και εισαγγελέα. Κατά την ετπάωρη απολογία του ενώπιων των ειδικών εφετών ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, αρνήθηκε τις κατηγορίες, που του αποδίδονται, και όπως αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά φίλος, καθώς όπως υποστηρίζει προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο.

Σκληρή χαρακτήρισε την απόφαση για προφυλάκιση και ατυχή την διαδικασία ο συνήγορός του Στάθη Μπούκουρα Αλέξης Κούγιας.
«Οι ανακρίτριες πήραν την απόφαση χωρίς να μας κοιτάξουν στα μάτια» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο εντολέας του θα απαλλαγεί στο δικαστήριο. - ΑΠΕ/ΜΠΕ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 10:34