Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 12:44

Κάλεσμα για αιμοδοσία από το Σύλλογο Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας

Ειδικά για τά μέλη του παραρτήματος ΠΣΑΕΜΘ αττικής έχει προγραμματιστεί ομαδική αιμοδοσία την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 800-830 το πρωί στο στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ! Για την υπόλοιπη Ελλάδα, όλη την εβδομάδα 20 - 24 Ιαν.2014 σε οποιοδήποτε δημόσιο Νοσοκομείο "για την τράπεζα αίματος του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ του ΝΙΜΙΤΣ". (Φωτογραφία αρχείου) Ειδικά για τά μέλη του παραρτήματος ΠΣΑΕΜΘ αττικής έχει προγραμματιστεί ομαδική αιμοδοσία την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 800-830 το πρωί στο στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ! Για την υπόλοιπη Ελλάδα, όλη την εβδομάδα 20 - 24 Ιαν.2014 σε οποιοδήποτε δημόσιο Νοσοκομείο "για την τράπεζα αίματος του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ του ΝΙΜΙΤΣ". (Φωτογραφία αρχείου)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ καλεί τα μέλη του, τα μελή των οικογενειών και τους φίλους του την εβδομάδα 20 - 24 Φεβρουαρίου 2014 για αιμοδοσία σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας υπέρ της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι στις αρχές Ιανουαρίου δημιουργήθηκε η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας. Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας (θα μπορούσαμε να πούμε υποχρέωση) και είναι ύψιστη κοινωνική πρόσφορα και πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να βρούμε 15 λεπτά από τον χρόνο μας. Γι αυτό σας καλούμε να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του ΠΣΑΕΜΘ στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.
Θα πρέπει να ενημερώσετε το Κέντρο Αιμοδοσίας σας ότι, οι μονάδες αίματος προορίζονται για την τράπεζα αίματος του Πανελληνίου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ (ΠΣΑΕΜΘ), που εδρεύει στο 417 ΝΙΜΙΤΣ στην Αθήνα και μετά θα πρέπει τηλεφωνικά για την αιμοδοσία μας τον Αντιπρόεδρο του ΠΣΑΕΜΘ κ. Λυριωτάκη Παναγιώτη στο 6944294420 η τον Πρόεδρο του ΠΣΑΕΜΘ κ. Παναγιώτου Δημήτριο στο 6936177118 ,είτε με e mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ειδικά για τά μέλη του παραρτήματος ΠΣΑΕΜΘ αττικής έχει προγραμματιστεί ομαδική αιμοδοσία την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 800-830 το πρωί στο στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ! Για την υπόλοιπη Ελλάδα, όλη την εβδομάδα 20 - 24 Ιαν.2014 σε οποιοδήποτε δημόσιο Νοσοκομείο "για την τράπεζα αίματος του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ του ΝΙΜΙΤΣ".

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter