Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 11:09

Σήμερα η κηδεία του 33χρονου ήρωα Αρχιπυροσβέστη

Η κηδεία του Ματθαίου Μάντζιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε μια προσπάθεια να σώσει την 44χρονη γυναίκα -μητέρα δύο παιδιών- είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ηπειρώτικα Λάρισας. Η κηδεία του Ματθαίου Μάντζιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε μια προσπάθεια να σώσει την 44χρονη γυναίκα -μητέρα δύο παιδιών- είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ηπειρώτικα Λάρισας.

Έχασε τη ζωή του, στην προσπάθειά του να σώσει μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κίνδυνο ζωής. Με την αυτόνομη συσκευή οξυγόνου, επιχείρησε να προσεγγίσει στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, ενώ η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο υπερυψωμένο ισόγειο είχε επεκταθεί στο 3όροφο κτήριο στο Π.Φάληρο.

Η κηδεία του 33χρονου ήρωα Αρχιπυροσβέστη, Ματθαίου Μάντζιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε μια προσπάθεια να σώσει την 44χρονη γυναίκα-σύζυγο του ιδιοκτήτη της επιχείρηση υδραυλικών μητέρα δύο παιδιών- η οποία είχε εγκλωβιστεί στο διαμέρισμά του δευτέρου ορόφου, είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/09), στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ηπειρώτικα Λάρισας.

"Ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου που έβαλε πάνω τη δική του ζωή μία άλλη ζωή" αναφέρει "Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε ανακοίνωσή του, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του ήρωα Πυροσβέστη. Απόφαση της οικογένειας, αντί στεφάνων, χρήματα να διατεθούν στο Σύλλογο. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 11:17