Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 20:06

Διάλογος Πυροσβεστών και Αρχηγείου για τις αλλαγές στο σύστημα μεταθέσεων

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου της ομοσπονδίας με τον αρχηγό του Σώματος, ο οποίος έδωσε προσχέδιο για τις αλλαγές στον κανονισμό μεταθέσεων και υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει διάλογος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για το θέμα. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου της ομοσπονδίας με τον αρχηγό του Σώματος, ο οποίος έδωσε προσχέδιο για τις αλλαγές στον κανονισμό μεταθέσεων και υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει διάλογος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για το θέμα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στη Βουλή και στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε την 20 Ιανουαρίου 2017 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ). Στην Συγκέντρωση δυναμικό παρόν έδωσε η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης.

Εκπρόσωποι της ομοσπονδίας παρέδωσαν ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής και στους εκπροσώπους των κομμάτων, σχετικά με τις θέσεις μας για την στελέχωση Πυροσβεστικών Σταθμών στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου της ομοσπονδίας με τον αρχηγό του Σώματος, ο οποίος έδωσε προσχέδιο για τις αλλαγές στον κανονισμό μεταθέσεων και υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει διάλογος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για το θέμα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter