Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 19:27

Η σύλληψη Μαζιώτη και η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας

Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. σε όλα τα επίπεδα αντέδρασε άψογα, εξουδετερώνοντας ουσιαστικά τον Ν. Μαζιώτη ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών που τον παρακολουθούσαν και τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. σε όλα τα επίπεδα αντέδρασε άψογα, εξουδετερώνοντας ουσιαστικά τον Ν. Μαζιώτη ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών που τον παρακολουθούσαν και τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Με μια άψογη -τηρουμένων των αναλογιών και των ειδικών συνθηκών - επιχείρηση η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει σήμερα το Νίκο Μαζιώτη, σε μια υπόθεση που θα μπορούσε να αιματοκυλίσει το κέντρο της πρωτεύουσας καθώς ο τρομοκράτης ήταν αποφασισμένος για όλα!

Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. σε όλα τα επίπεδα αντέδρασε άψογα, εξουδετερώνοντας ουσιαστικά τον Ν. Μαζιώτη ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών που τον παρακολουθούσαν και τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν (Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Οι δυσκολίες της επιχείρησης και το ότι τα πάντα ακροβατούσαν σε ένα τεντωμένο σκοινί είναι αυτονόητες. Μέρα μεσημέρι, στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας το οποίο εκείνη την ώρα έσφυζε από ζωή. Πέρα από τους κατοίκους και τους εργαζόμενους, στην περιοχή υπήρχαν εκατοντάδες τουρίστες (δύο μάλιστα τραυματίστηκαν ελαφρά) έγιναν μάρτυρες εικόνων που είχαν βγει κατευθείαν από σενάριο αστυνομικής ταινίας του Χόλιγουντ. Μόνο που επρόκειτο για την σκληρή πραγματικότητα, με τους αστυνομικούς όλων των ομάδων που συμμετείχαν στην επιχείρηση να παίρνουν άριστα...

Μία από τις σοβαρότερες επιχειρήσεις των διωκτικών αρχών είχε αίσιο τέλος, γι αυτό και τα συγχαρητήρια πηγαίνουν στους πραγματικούς πρωταγωνιστές...

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter