Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 22:34

Βαρύ πένθος στην ΕΛΑΣ- Δύο νεκροί αστυνομικοί σε τροχαία δυστυχήματα!

Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, και διαταγή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ Αντιστάτηγου Δημήτρη Τσιακνάκη, οι σημαίες σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα κυματίζουν μεσίστιες (15-16/10) σε ένδειξη πένθους για τους δύο Αστυνομικούς. Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, και διαταγή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ Αντιστάτηγου Δημήτρη Τσιακνάκη, οι σημαίες σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα κυματίζουν μεσίστιες (15-16/10) σε ένδειξη πένθους για τους δύο Αστυνομικούς.

Δύο Αστυνομικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία, τραυματίσθηκαν θανάσιμα σε τροχαία δυστυχήματα. Ο Ειδικός Φρουρός Δημήτρης Κατσιώνης, της ΔΙΑΣ Πειραιά, είναι ο Αστυνομικός ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, και τραυματίσθηκε θανάσιμα, σε τροχαίο δυστύχημα (14/10- 23.40) κατά την τέλεση του καθήκοντος.
Σε δήλωση του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλας, αναφέρει «Όλοι γνωρίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά χιλιάδες αστυνομικοί σε κάθε γωνιά της χώρας για την προστασία των πολιτών και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια του Ειδικού Φρουρού, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του. Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στη σύζυγο και στο παιδί του Ειδικού Φρουρού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.».

Ο 22χρονος Αστυφύλακας Αθανάσιος Χριστοδουλίδης, υπηρετούσε στην Υπηρεσία Φύλαξης Εγκαταστάσεων Κράτησης Αλλοδαπών Αττικής, και τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από όχημα, σε τροχαίο δυστύχημα (14/10- 23.40) στην Π. Ράλλη.
Σε δήλωσή του, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρεται σε "ανείπωτο πένθος" για την ΕΛΑΣ. «Πραγματικά τα λόγια περιττεύουν. Για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ανείπωτου πένθους. Σε λιγότερο από 12 ώρες χάσαμε δύο νέους Αστυνομικούς σε δύο τραγικά τροχαία δυστυχήματα. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για τον Αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη, έναν νέο άνθρωπο, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο της Ελληνικής Αστυνομίας. Μαζί με τον Αναστάσιο Χριστοδουλίδη έχασε τη ζωή του ένας ακόμη συνάνθρωπός μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας».

Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, και διαταγή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ Αντιστάτηγου Δημήτρη Τσιακνάκη, οι σημαίες σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα κυματίζουν μεσίστιες (15-16/10) σε ένδειξη πένθους για τους δύο Αστυνομικούς. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 22:55