Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 08:48

Κατέληξε ο Στάθης Λαζαρίδης - Συγκίνηση για τον Ειδικό Φρουρό που πάλευε 8 ολόκληρα χρόνια...

Η άνιση μάχη που έδινε, στο Νοσοκομείο, για 8 χρόνια, πρόδωσε τον ήρωα Ειδικό Φρουρό, Στάθη Λαζαρίδη. Η άνιση μάχη που έδινε, στο Νοσοκομείο, για 8 χρόνια, πρόδωσε τον ήρωα Ειδικό Φρουρό, Στάθη Λαζαρίδη.

Παρέμενε σε νοσηλεία στο 401ΣΝ, για περίπου 8 χρόνια, απο το μοιραίο πρωί της 5ης Νοεμβρίου του 2007. Ο ηρωικός Ειδικός Φρουρός Στάθης Λαζαρίδης, προδώθηκε στην άνιση μάχη, παρέδωσε την τελευταία του μηχανική πνοή στο θάλαμο νοσηλείας του στο 401 ΣΝ, λίγο μετά τις 22.00 (06/09). Μόλις πριν σχεδόν από δύο εβδομάδες, η οικογένειά του, είχαν απευθύνει έκκληση γαι αίμα. Η αδελφή του, η οποία μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του, στάθηκαν στο πλευρό του, μέχρι η τελευταία στιγμή, πίστευαν σε ένα θαύμα, το οποίο δεν ήρθε, μέχρι το τέλος.

Ο Ειδικός Φρουρός, Στάθης Λαζαρίδης, τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου 2007 συμμετείχε σε Αστυνομική επιχείρηση, στην οποία 45 Αστυνομικοί των ΤΑΕ Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, που επέβαιναν σε δώδεκα τζιπ, κατευθύνθηκαν στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο στο χωριό προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους για εντοπισμό χασίς.

Τα Τζιπ της Αστυνομίας, ήταν σχεδόν ένα χιλιόμετρο από την είσοδο του χωριού, όταν δέχτηκαν πυρά με kalashnikov, από περίπου δέκα άτομα που είχαν ακροβολιστεί σε πλαγιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις Αστυνομικοί, με το Στάθη Λαζαρίδη, βαρύτατα.
Ο Στάθης Λαζαρίδης, δέχθηκε βολίδα kalashnikov, η οποια διαπέρασε την κολώνα του οχήματος στο οποίο επέβαινε, και τον τραυμάτισε βαρύτατα στον αυχένα. Ο νεαρός Ειδικος Φρουρος, μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 08:57