Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 10:08

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ήρωα Ειδικό Φρουρό Στάθη Λαζαρίδη Κύριο

Για τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρεβρεθούν στο τελευταίο αντίο, το Αρχηγείο διαθέτει δύο λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 07:00 από τον προαύλιο χώρο του Αρχηγείου. Για τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρεβρεθούν στο τελευταίο αντίο, το Αρχηγείο διαθέτει δύο λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 07:00 από τον προαύλιο χώρο του Αρχηγείου.

Με τιμές που αρμόζουν σε ένα άξιο παλικάρι της Ελληνικής Αστυνομίας, σε έναν άνδρα δυνατό που πάλεψε 8 χρόνια για τη ζωή του, θα ολοκληρωθεί σήμερα το δράμα των οικείων του Ανθυπαστυνόμου -πλεον- Στάθη Λαζαρίδη. Ενα δράμα που ξεκίνησε στις 5/11/2007 και που θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων μας.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. συγκλονισμένο (μιας και έζησε από κοντά τις δραματικές εξελίξεις από τη στιγμή που ο 27 χρονος τότε Ειδικός Φρουρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μέχρι τις τελευταίες ημέρες του στο 401 ΓΣΝΑ) ανακοινώνει, ότι η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα 8/9/2015 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Τσοτύλι Κοζάνης στις 16:00, στην εκκλησία Αγίας Μαρίνας Τσοτυλίου.

Για τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρεβρεθούν στο τελευταίο αντίο, το Αρχηγείο διαθέτει δύο λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 07:00 από τον προαύλιο χώρο του Αρχηγείου.

Αντιπροσωπεία του Σωματείου μας θα παραστεί για να απαλύνει όσο γίνεται τον πόνο των δικών του ανθρώπων, αυτών που τράβηξαν τον δρόμο του μαρτυρίου δίπλα στον ήρωα που πάλεψε για τη ζωή αλλά δε τα κατάφερε. - ΠΗΓΗ: http://www.sefeaa.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter