Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 10:32

Ομάδες «δίωξης» Τζιχαντιστών ιδρύει η ΕΛ.ΑΣ.

Αν και βεβαιώνει ότι δεν έχει δημιουργηθεί πυρήνας ισλαμιστών στην Ελλάδα, η ΕΛΑΣ οργανώνει ειδικές «αντιτζιχαντιστικές» μονάδες. Αν και βεβαιώνει ότι δεν έχει δημιουργηθεί πυρήνας ισλαμιστών στην Ελλάδα, η ΕΛΑΣ οργανώνει ειδικές «αντιτζιχαντιστικές» μονάδες.

Αντιτρομοκρατικά-«αντιτζιχαντιστικά» κλιμάκια δημιουργεί η ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εγκατασταθούν μόνιμα στα θαλάσσια σύνορά μας αποκαλύπτουν στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ..

Αιτίες δημιουργίας τους οι φόβοι αιματηρής προβοκάτσιας, οι πληροφορίες έλευσης περίπου 500.000-700.000 μεταναστών τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο στα ελληνικά νησιά, ο κίνδυνος δημιουργίας πυρήνων τζιχαντιστών στη χώρα μας και η πιθανή εκδήλωση αιματηρών επιθέσεων σε στόχους ξένων συμφερόντων ή σε ξενοδοχεία όπου καταλύουν αλλοδαποί τουρίστες, εξαιτίας του εγκλωβισμού τους στην Ελλάδα.

Τα κλειστά ευρωπαϊκά σύνορα και ο ενδεχόμενος εγκλωβισμός τόσο μεγάλου αριθμού μεταναστών στα ελληνικά νησιά εγκυμονεί και κινδύνους σοβαρών εγκληματικών ενεργειών εξαιτίας της... πείνας και εξαθλίωσης. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter