Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 18:41

Έναρξη της νέας εκπαιδευτικής σειράς 2016 – 2017 του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

Η ιστορική Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, το μοναδικό πλέον φυτώριο της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί μας, ανοίγει ξανά τις πύλες της για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά τη τριετή αναστολή λειτουργίας. Η ιστορική Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, το μοναδικό πλέον φυτώριο της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί μας, ανοίγει ξανά τις πύλες της για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά τη τριετή αναστολή λειτουργίας.

Στην επίσημη τελετή έναρξης της νέας εκπαιδευτικής σειράς 2016 – 2017 του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου παραβρέθηκε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της και Οργανωτικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Καρακούδη Στυλιανό και τον κ. Παραδεισανό Αδάμ, στο πλαίσιο του αγιασμού που έλαβε χώρα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της σχολής, χοροσταντούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιου, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγου κ. Δασκαλάκη Ανδρέα καθώς και εκπροσώπων τοπικών και στρατιωτικών αρχών.

Η ιστορική Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, το μοναδικό πλέον φυτώριο της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί μας, ανοίγει ξανά τις πύλες της για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά τη τριετή αναστολή λειτουργίας, για να δεχθεί νέους σπουδαστές, τους αυριανούς επαγγελματίες αστυνομικούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το νόμο για την τήρηση της δημοκρατίας, της ευταξίας, της ευνομίας και της ασφάλειας στη Χώρα μας.

0d1fd34f22c9730e91eb5170fbddc114 XL

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας εύχεται στο Διοικητή του Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου Α/Α΄ κ. Γερμανάκη Σπυρίδων και στο προσωπικό της σχολής καλή εκπαιδευτική χρονιά, με την πεποίθηση ότι θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους δόκιμους Αστυφύλακες, προσφέροντας έτσι σε αυτούς τα απαραίτητα εφόδια που απαιτούνται για να ανταποκριθούν, μεθαύριο όταν και θα κληθούν από την πολιτεία να εκτελέσουν το καθήκον τους, επάξια στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 18:59