Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 11:11

Τουρνουά ποδοσφαίρου από τους αστυνομικούς της Κρήτης για φιλανθρωπικό σκοπό

Στα πλαίσια του τουρνουά θα εκδοθεί εισιτήριο (αξίας 1 €) για την παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων και το συγκεντρωθέν ποσό θα δοθεί στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων» Κρουσώνα Ηρακλείου. Στα πλαίσια του τουρνουά θα εκδοθεί εισιτήριο (αξίας 1 €) για την παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων και το συγκεντρωθέν ποσό θα δοθεί στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων» Κρουσώνα Ηρακλείου.

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου (Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου) διοργανώνουν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 Μίνι Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εργαζομένων Κρήτης για φιλανθρωπικό σκοπό, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα ποδοσφαίρου 8x8 Sportivo Iraklio Center στη Φιλοθέη Ηρακλείου οδ. Δερβενακίων & Καστρινογιαννάκη 1.

Στο μίνι τουρνουά θα συμμετέχουν οι εξής 8 ομάδες: Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, Διεθνής Ένωση Αστυνομίας – Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου (I.P.A. Ηρακλείου), Διεθνής Ένωση Αστυνομίας – Τοπική Διοίκηση Χανίων (I.P.A. Χανίων), Δικηγορικός Σύλλογος Ν. Ηρακλείου, Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Ν. Ηρακλείου, Πυροσβετικές Υπηρεσίες Ν. Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Στα πλαίσια του τουρνουά θα εκδοθεί εισιτήριο (αξίας 1 €) για την παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων και το συγκεντρωθέν ποσό θα δοθεί στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων» Κρουσώνα Ηρακλείου.

Στο νικητή του τουρνουά αλλά και στις ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη και τρίτη θέση θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την 22:00΄ της ίδιας ημέρας στο χώρο του Sportivo Iraklio Center.

Οι διοργανώτριες ενώσεις ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του Sportivo Iraklio Center κ. Ασλάνογλου Χρήστο για την αφιλοκερδή παραχώρηση των γηπέδων.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 11:52