Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 00:10

Αστυνομικοί δώρισαν επιχειρησιακό εξοπλισμό σε συναδέλφους τους στην ΟΠΚΕ

Αστυνομικοί παρέδωσαν στα στελέχη τη ΟΠΚΕ τον εξοπλισμό που αποκτήθηκε με μέρος των εσόδων από τον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστ. Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου. Αστυνομικοί παρέδωσαν στα στελέχη τη ΟΠΚΕ τον εξοπλισμό που αποκτήθηκε με μέρος των εσόδων από τον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστ. Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου.

Κρίσιμο επιχειρησιακό εξοπλισμό δώρισαν στους συναδέλφους τους που υπηρετούν στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, οι συνάδελφοί τους, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Πρόκειται για 8 αντιβαλιστικά κράνη και αντίστοιχο αριθμό επιχειρησιακών φακών, τα οποία αποκτήθηκαν χάρη στη διάθεση μέρους των εσόδων από το ετήσιο χορό των αστυνομικών.

Η ανακοίνωση τής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου αναφέρει τα εξής:

"Όπως είχε ανακοινωθεί και παλαιότερα, τμήμα των κερδών του ετήσιου χορού μας, μεταξύ άλλων, θα διατεθεί για την αγορά ειδικού επιχειρησιακού εξοπλισμού. Παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Α/Δ’ κ. Νικολάου Σπυριδάκη, ο Πρόεδρος Γεώργιος Πικράκης και ο Ταμίας Θωμάς Κλεισαρχάκης παρέδωσαν στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, 8 επιχειρησιακά αλεξίσφαιρα κράνη με τους αντίστοιχους φακούς, εξοπλισμός απαραίτητος για την προσωπική ασφάλεια των συναδέλφων μας που στελεχώνουν την ομάδα αυτή πρώτης γραμμής, που έχει πετύχει καίρια χτυπήματα στην εγκληματικότητα του Ηρακλείου".