Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 22:23

Η επίσκεψη Μηταράκη στο ΑΤ Ομόνοιας και η ανάρτηση του Σπύρου Λεπίδα

Ο κ. Μηταράκης συνομίλησε με τους αστυνομικούς της βάρδιας για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και τα προβλήματά τους. Ο κ. Μηταράκης συνομίλησε με τους αστυνομικούς της βάρδιας για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και τα προβλήματά τους.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας επισκέφθηκε τα μεσάνυχτα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, σε μία συμβολική κίνηση, επιβεβαιώνοντας τις εξαγγελίες του αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του χθες, Τρίτη 27 Ιουνίου, σύμφωνα με τις οποίες προτεραιότητες αποτελούν η ασφάλεια των πολιτών αλλά και η στήριξη των αστυνομικών.

Ο κ. Μηταράκης συνομίλησε με τους αστυνομικούς της βάρδιας για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και τα προβλήματά τους.

Μετά την επίσκεψη στο ΑΤ Ομόνοιας, ο υπουργός, σε ανάρτησή του στα social media, σημείωσε:

«Μεσάνυχτα στο ΑΤ Ομόνοιας, δίπλα στους άνδρες της ΕΛΑΣ. Συνομίλησα με τα στελέχη μας που δουλεύουν στην πρώτη γραμμή και ευχήθηκα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους!».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης Μηταράκη στο ΑΤ Ομόνοιας, αστυνομικοί από την Ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στο Τμήμα μετά από σύλληψη ατόμου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη και να του εκθέσουν τα προβλήματα που ταλανίζουν τη μάχιμη αστυνόμευση και τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.(ΔΙ.ΑΣ, Όμαδα ΖΗΤΑ, περιπολικά).

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Λεπίδα, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Π.Ο.Α.Ε.Φ και Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α:

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook - ακολουθείστε μας στο twitter και στο linkedin