Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 17:07

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Τραυματίες σε ένοπλη συμπλοκή σκάφους του Λιμενικού με Τούρκους δουλέμπορους

Τούρκοι λαθροδιακινητές επιχείρησαν να εμβολίσουν και να βυθίσουν και πυροβόλησαν το σκάφος του Λιμενικού! Τούρκοι λαθροδιακινητές επιχείρησαν να εμβολίσουν και να βυθίσουν και πυροβόλησαν το σκάφος του Λιμενικού!

Καταδίωξη του Λιμενικού τις πρώτες πρωινές ώρες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ψερίμου και Καλύμνου, δουλεμπορικού σκάφους, που μετέφερε λαθρομετανάστες, εξελίχθηκε σε Αιματηρή ένοπλη συμπλοκή, με έναν Λιμενικό τραυματία από τα πυρά δουλεμπόρων και δύο λαθρομετανάστες. Το πλήρωμα πλωτού σκάφους του Λιμενικού, εντόπισε το δουλεμπορικό στο οποίο επέβαιναν δύο δουλέμποροι και άγνωστος αριθμός λαθρομεταναστών.

Λιμενικοί κάλεσαν τον Τούρκο καπετάνιο να κάνει "κράτι" στις μηχανές και να σταματήσει σε έλεγχο, ωστόσο ο κυβερνήτης του δουλεμπορικού, "άνοιξε" τις μηχανές, και ακολούθησε καταδίωξη, στη διάρκεια της οποίας, οι λαθροδιακινητές επιχείρησαν να εμβολίσουν και να βυθίσουν και πυροβόλησαν το σκάφος του Λιμενικού. Σύμφωνα με τους κανόνες εμπλοκής, το πλήρωμα του Λιμενικού, ανταπέδωσε τα πυρά, ενώ συνεχίστηκε η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού και των δουλεμπόρων.

Λιμενικοί κάλεσαν τον Τούρκο καπετάνιο να κάνει "κράτι" στις μηχανές και να σταματήσει σε έλεγχο, ωστόσο ο κυβερνήτης του δουλεμπορικού, "άνοιξε" τις μηχανές, και ακολούθησε καταδίωξη, στη διάρκεια της οποίας, οι λαθροδιακινητές επιχείρησαν να εμβολίσουν και να βυθίσουν και πυροβόλησαν το σκάφος του Λιμενικού. Σύμφωνα με τους κανόνες εμπλοκής, το πλήρωμα του Λιμενικού, ανταπέδωσε τα πυρά, ενώ συνεχίστηκε η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού και των δουλεμπόρων. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter