Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 14:11

Πρώτη θέση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης

Η ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατέλαβε την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, νικώντας την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος 17-16 στα πέναλτι. Η ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατέλαβε την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, νικώντας την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος 17-16 στα πέναλτι.

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, καθώς και του Αρχηγού του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημητρίου ΜΠΑΝΤΙΑ και του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. Γεωργίου ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ, πραγματοποιήθηκε από 16/09/2013 έως 21/09/2013, το Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (ΑΝΟΓ).

Η ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατέλαβε την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, νικώντας την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος 17-16 στα πέναλτι.

Ειδικότερα, στην κανονική διάρκεια του αγώνα, το σκορ έληξε ισόπαλο 8-8, ενώ το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ούτε κατά την διάρκεια της παράτασης. Κατά την διαδικασία των πέναλτι, ακόμη και μετά τα πέντε πρώτα πέναλτι, το σκορ παρέμεινε ισόπαλο. Ακολούθησε η εναλλάξ ρίψη πέναλτι και μετά από 9 βολές ο τερματοφύλακας του Λιμενικού Σώματος Υπχος Λ.Σ. ΡΕΠΠΑΣ Γεώργιος, απέκρουσε την μπάλα δίνοντας ακόμη μία χρονιά την πρώτη θέση στο Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Την απονομή των Χρυσών Μεταλλίων αλλά και του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., έκανε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

16-09-2013: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ Λ.Σ. – Π.Α. 15 - 6

17-09-2013: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ Σ.Ξ. – Λ.Σ. 5 - 13

19-09-2013: ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΣ. 13 - 9

12-09 -2013: ΤΕΛΙΚΟΣ Λ.Σ. – Π.Σ. 17 – 16

ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΕΠΣΤΗΣ Λ.Σ ΜΑΣΤΟΡΗ Μ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΥΠΧΟΣ Λ.Σ ΛΟΥΔΗΣ Κ. - ΣΗΜΡΟΣ Λ.Σ. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ν.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣΛ.Σ : ΥΠΧΟΙ Λ.Σ. -ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ Θ. - ΨΥΧΟΣ Γ. - ΧΑΤΖΗΣ Θ. - ΡΕΠΠΑΣ Γ. - ΜΑΖΗΣ Δ. - ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΤ. - ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ Γ. – ΣΗΜΡΟΣ Λ.Σ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΛ. - ΑΝΘΣΤΕΣ Λ.Σ. ΔΙΑΡΕΜΕΣ Ι. – ΔΙΑΡΕΜΕΣ Π. – ΑΚΣΤΕΣ Λ.Σ. ΒΛΑΧΟΣ Θ. – ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θ. - ΕΠΣΤΕΣ Λ.Σ ΔΑΝΔΟΛΟΣ Κ. – ΖΙΩΓΑΣ Χ. – ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ Δ. - ΦΑΝΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ ΑΓ. – ΚΣΤΗΣ Λ.Σ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΝΑΚΗΣ Γ.