Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 10:06

Αυτό είναι το Λιμενικό Σώμα / Ελληνική Ακτοφυλακή - Δείτε το εκπληκτικό βίντεο!

Ένα εκπληκτικό βίντεο με τις δραστηριότητες του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η λαθρομετανάστευση και η "μάχη" για την επιτήρηση των συνόρων μας, οι αποστολές καταδίωξης των δουλεμπόρων που εξελίσσονται σε αποστολές έρευνας και διάσωσης. Ο καθημερινός αγώνας του προσωπικού που υπηρετεί στο ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ και τα εντυπωσιακά επιτεύγματά του. Ένα εκπληκτικό βίντεο με τις δραστηριότητες του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η λαθρομετανάστευση και η "μάχη" για την επιτήρηση των συνόρων μας, οι αποστολές καταδίωξης των δουλεμπόρων που εξελίσσονται σε αποστολές έρευνας και διάσωσης. Ο καθημερινός αγώνας του προσωπικού που υπηρετεί στο ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ και τα εντυπωσιακά επιτεύγματά του.

Ένα εκπληκτικό βίντεο με τις δραστηριότητες του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής!
Η λαθρομετανάστευση και η "μάχη" για την επιτήρηση των συνόρων μας, οι αποστολές καταδίωξης των δουλεμπόρων που εξελίσσονται σε αποστολές έρευνας και διάσωσης, σε μια εξαιρετική παραγωγή του ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο καθημερινός αγώνας του προσωπικού που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή και τα εντυπωσιακά επιτεύγματά που έχουν να επιδείξουν οι άνδρες και οι γυναίκες του Σώματος.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για την Άμυνα και την Ασφάλεια!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 10:06