Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 13:55

Ο αντισμήναρχος ε.α. Γιώργος Κωστάκης στο ψηφοδέλτιο του Γ. Κουράκη για το Ηράκλειο

Ο Γιώργος Κωστάκης μεταξύ άλλων, υπηρέτησε για χρόνια στην 126 Σμηναρχία Μάχης του Ηρακλείου σε κρίσιμες θέσεις ενώ είναι γνωστός για την εργατικότητα και την μεθοδικότητά του. Ο Γιώργος Κωστάκης μεταξύ άλλων, υπηρέτησε για χρόνια στην 126 Σμηναρχία Μάχης του Ηρακλείου σε κρίσιμες θέσεις ενώ είναι γνωστός για την εργατικότητα και την μεθοδικότητά του.

Μια δυνατή υποψηφιότητα πρόσθεσε στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο νυν δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο οποίος θα διεκδικήσει ακόμα μια θητεία στη Λότζια.
Ο λόγος για τον αντισμήναρχο ε.α. Γιώργο Κωστάκη, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στην Πολεμική Αεροπορία δοκιμάζει για πρώτη φορά τη τύχη του στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Ο νυν δήμαρχος Ηρακλείου, με τον Γιώργο Κωστάκη σε παλαιότερο στιγμιότυπο στην 126 Σμηναρχία Μάχης του Ηρακλείου.

Σίγουρα πρόκειται για μια δυναμική υποψηφιότητα, καθώς ο Γιώργος Κωστάκης είναι αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν ή ακόμα περισσότερο να συνεργαστούν μαζί του.

Με τον αείμνηστο Στέλιο Δεμένεγα...

Ο Γιώργος Κωστάκης μεταξύ άλλων, υπηρέτησε για χρόνια στην 126 Σμηναρχία Μάχης του Ηρακλείου σε κρίσιμες θέσεις ενώ είναι γνωστός για την εργατικότητα και την μεθοδικότητά του. Στοιχεία απαραίτητα για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά και να προσφέρουν στον τόπο τους...

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter