Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 15:58

Κάνει τη διαφορά στη Χερσόνησο η υποψηφιότητα του Μ. Καρακατσάνη!

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, με ενδιαφέρον για τα κοινά και ιδέες που ξεχωρίζουν για την απλότητα και τον ρεαλισμό τους, ο Μιχάλης Καρακατσάνης θα προσφέρει στον τόπο του. Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, με ενδιαφέρον για τα κοινά και ιδέες που ξεχωρίζουν για την απλότητα και τον ρεαλισμό τους, ο Μιχάλης Καρακατσάνης θα προσφέρει στον τόπο του.

Πολλοί είναι οι απόστρατοι αξιωματικοί των ΕΔ που δοκιμάζουν την τύχη τους στον πολιτικό στίβο, με φόντο τις επερχόμενες εκλογές, περισσότεροι μάλιστα από κάθε άλλη φορά.
Μια ξεχωριστή παρουσία σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι αναμφισβήτητα αυτή του μετεωρολόγου Μιχάλη Γ. Καρακατσάνη. Ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας διεκδικεί μια θέση στο νέο δημοτικό συμβούλιο Χερσονήσου στη Κρήτη, ως υποψήφιος στην Δημοτική Ενότητα Επισκοπής, με τον συνδυασμό Όλοι Μαζί – Νέα Πορεία και επικεφαλής δήμαρχο τον Γιάννη Μαστοράκη.
Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, με ενδιαφέρον για τα κοινά και ιδέες που ξεχωρίζουν για την απλότητα και τον ρεαλισμό τους, ο Μιχάλης Καρακατσάνης θα προσφέρει στον τόπο του.
Αν κρίνουμε μάλιστα από την ανταπόκριση που έχουν στους πολίτες οι απόψεις του, κατά τη διάρκεια των περιοδειών, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα από τα πλέον δυνατά χαρτιά της δημοτικής παράταξης!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter