Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 21:03

Κρανιδιώτης: Για να είσαι Πολίτης πρέπει να γίνεις πρώτα Οπλίτης

Δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη αναφορικά με την στρατιωτική θητεία. Δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη αναφορικά με την στρατιωτική θητεία.

Φαήλος Κρανιδιώτης - Πρόεδρος ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Η θέση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ είναι πως όσοι δολίως αποφεύγουν την στράτευση ή την αρνούνται ως «αντιρρησίες συνείδησης», πρέπει, μετά την αυστηρή ποινή φυλάκισης, χωρίς αναστολή και μετατροπή, μεσαίο δάχτυλο στο ΕΣΔΑ, να αποστερούνται ισόβια όλων των πολιτικών τους δικαιωμάτων, ήτοι να μην μπορούν να ψηφίσουν, να μην μπορούν να εκλεγούν, ούτε να καταλάβουν οποιαδήποτε δημόσια θέση.

Κατάργηση δε της κοροϊδίας της «εναλλακτικής θητείας», που είναι στην ουσία νόμιμη λούφα.

Ο Καρανίκας, π.χ., δεν ήθελε να υπηρετήσει τον «αστικό Στρατό» ε, αλλά τα αστικά φράγκα του μισθού από το αστικό κράτος δεν τον χαλάνε.
Είναι φανερό πως η χώρα σε ορισμένα ζητήματα θέλει πίσω ολοταχώς. Αυστηρότητα και πειθαρχία. Εφόσον είσαι υγιής, για να είσαι πολίτης, πρέπει να γίνεις οπλίτης. Αλλιώς
είσαι σκουπίδι και βάλε την γνώμη σου εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Η άποψη λουφαδόρων δεν έχει καμία αξία.

Τα κοπρόσκυλα που μιλούν για «χαμένο χρόνο» υπήρχαν πάντοτε, απλά τώρα έχουν θράσος κίναιδου. Υπήρχαν και το 1974, έλειπαν από την θέση τους στο καθήκον. Κάποιοι πολέμησαν και μερικοί σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι, που ίσως θα ήταν στην θέση τους με τεχνάσματα την είχαν κοπανήσει απ τη θητεία.
Τίποτα δεν υποκαθιστά την ένοπλη υπηρεσία, την έκθεση στον κίνδυνο των ασκήσεων στην ειρήνη ή στον πόλεμο.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες σας, δεκάρα δεν δίνουμε για την ιδεολογικοποιημένη λούφα σας. Κατάπτυστοι όσοι το κάνετε κι όσοι σας δικαιολογούν.

Κι εγώ δεν κρύβομαι,πίσω από το δάχτυλο μου. Το πρόβλημα στην πολιτική τάξη είναι διακομματικό Και υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ το διασκέδαζα να τα ρωτάω που υπηρέτησαν.
Η διαφορά είναι πως οι αριστερές στελεχάρες φτιάχνουν και θεωρίες για την κοπροσκυλίαση και το άπατρι της συμπεριφορά τους. Βλέπετε η θητεία θα τους ανέκοπτε την πορεία από το να βρουν το φάρμακο για τον καρκίνο, να τετραγωνίσουν τον κύκλο, να σώσουν παιδάκια και μονόκερους στην Αφρική κλπ.

23 μήνες στις Καταδρομές γατάκια και 12 άλματα, εθελοντής και με χαρά, όπως κι άλλοι, όλοι ηθικά αδέρφια μου, διότι 1) αγαπώ τον Στρατό και την στρατιωτική ζωή και 2) έπαιρνα την σκυτάλη των πολεμιστών παππούδων μου και του πατέρα μου στην φύλαξη της Πατρίδας και 3) δεν ήθελα ποτέ να με ρωτήσει στο μέλλον κάποιος «πού υπηρέτησες;» κι εγώ να ξεροβήχω και να λέω «ωραίος καιρός σήμερα».

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter