Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 08:49

ATHENS PATROL 2016: Ο Πανελλήνιος Στρατιωτικός αγώνας των Εφέδρων

Ο αγώνας, θα λάβει χώρα σε ορεινη περιοχή της Αττικής απο τις 18 εως τις 20 Νοεμβρίου 2016. Ο αγώνας, θα λάβει χώρα σε ορεινη περιοχή της Αττικής απο τις 18 εως τις 20 Νοεμβρίου 2016.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανελληνίου Στρατιωτικού Αγώνα-άσκησης ATHENS PATROL 2016, τον οποίο διοργανώνει ο Συλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων (Σ.Σ.Α.Ε).

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

O Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων (Σ.Σ.Α.Ε), με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ), διοργανώνει από 18 ως 20 Νοεμβρίου τον Πανελλήνιο Αγώνα Στρατιωτικού Αθλητισμού "Athens Patrol 2016" στην Αττική.

Οι αγώνες αυτοί απευθύνοντε σε ενηλίκους που έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις και επιθυμούν να διατηρούν το Αξιόμαχό τους, να βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση και να εμπλουτίζουν τις γνωσεις τους πάνω σε στρατιωτικά αντικείμενα.

Στους αγώνες αυτούς θα συμμετάσχεις ως μέλος ενός εξαμελούς περιπόλου. Οι άνδρες της ομάδας σου θα κληθούν να επιχειρήσουν σε ημιορεινό περιβάλλον και ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Η ομαδα σου εχει δικαίωμα να επιλέξει διαδρομή ενός «στίβου» 8 ωρών ή «στίβου» 24 ωρών. Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσανατολιστείτε και να κινηθείτε τακτικά σύμφωνα με τις διαταγές που θα σας δοθούν αλλά και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά οτιδήποτε "προκύψει" κατά τη διαδρομή σας! Οι συμμετέχοντες θα αξιολογηθούν επάνω σε ποικίλα στρατιωτικά αντικείμενα, όπως: Tακτική κίνηση περιπόλου, Ά Βοήθειες Μάχης, άμεση αντίδραση σε "επαφές", καθώς και στη λήψη πρωτοβουλιών υπό συνθήκες έντονης ψυχολογικής ή σωματικής πίεσης.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 12/11/2015. Εφόσον στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας πρόθεση συμμετοχής της ομάδος σας, θα σας σταλεί η φόρμα αίτησης συμμετοχής, επιπλέον πληροφορίες για τον αγώνα καθώς και υλικό/λιστες για μελέτη και προετοιμασία. Για όσους το κρίνουν απαραίτητο εχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν και σε ενα "σεμινάριο θεωρητικής προετοιμασίας" που θα ανακοινωθεί πριν τους αγώνες. 'Ολοι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να ειναι ικανοι να κινηθούν τακτικά και να μην αντιμετωπίζουν κάποιο σημαντικο πρόβλημα υγείας.

Επειδή οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ιδίως τα μεμονωμένα άτομα θα πρέπει να δηλώσουν σύντομα προκειμένου να διευκολυνθούν οι οργανωτές στον σχηματισμό των περιπόλων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ 6948101128 ή 6998748539 για να ενημερωθούν περαιτέρω.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 08:51